Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Módní tipy, jak přes svátky zamaskovat větší bříško!

  • Zakryje bříško!
    15. prosince 2014 | 06:00

    Nestihla jste se do Vánoc zbavit faldíků na bříšku? Nechte hubnutí až na nový rok a zbytečně se nestresujte. Stačí se obléknout podle našich rad a nikdo si vašich nedostatků nevšimne. Naopak vás určitě pochválí, jak jste na sobě ke konci roku pořádně zamakala.

    Mango, 1499 Kč
    Autor: archiv firem
  • Do zimy: Zázračný kabát

     

    V zimě bříško zamaskujete pomocí šikovně střiženého kabátu. Rozhodně si nepořizujte oversized kousek, který je sice volný, ale postavě s větším bříškem nelichotí. Vsaďte raději na tzv. županový střih, který zvýrazní pas a opticky protáhne postavu. Obrovský límec navíc dokonale připoutá veškerou pozornost a na bříško se nikdo nepodívá.

    Zara, 3799 Kč
    Autor: archiv firem
  • Do práce: Hrajte si s barvami

     

    Správná kombinace barev dokáže také perfektně zamaskovat bříško. Důležité je, aby v kritické oblasti převládala černá barva nebo jiné tmavé odstíny. Směrem k obličeji se pak musí vrchní díl oděvu zesvětlovat. Z výsledného efektu budete nadšená!

    Asos.com, cca 900 Kč
    Autor: archiv firem
  • Na večírek: Využijte optické klamy

     

    Pokud se chystáte na pracovní vánoční večírek nebo velkolepou silvestrovskou party, nezoufejte, bříško se dá hravě zakrýt, i když na sobě nemáte kabát a svetr. V případě, že chcete vyrazit v šatech, určitě sáhněte po pouzdrovkách s tmavšími bočními pruhy nebo šatech s projmutím pod prsy. Pokud dáte přednost pohodlnějším kalhotám, oblečte k nim top s peplum volánkem, který bříško zakryje, nebo stejně jako u šatů top projmutý pod ňadry. Ten opticky zvětší hrudník, zúží pas a zamaskuje bříško.

    Tamsin London, tamsinlondon.cz, 3310 Kč.
    Autor: archiv firem
  • Kamkoli: Kalhoty s vysokým pasem

     

    Na zimu se vám rozhodně vyplatí investovat do klasických černých kalhot s vysokým pasem. Bříško se v kalhotách lehce zmáčkne (nesmí vám být příliš těsné, mohlo by se vám udělat nevolno), a černá barva ho navíc opticky zmenší. Nebojte se pak obléknout kratší a volnější top, který k vysokému pasu dokonale padne. Elegantnější alternativou je projmutá košile, kterou ledabyle zastrčíte za kalhoty, a přidáte nápadný náhrdelník.

    Mango, 1499 Kč
    Autor: archiv firem
  • Na večeři: Výstřih a šperk

     

    Pokud se se svým partnerem chystáte na večeři, oblékněte si pohodlné kalhoty nebo sukni s vysokým pasem. Outfit pak zdokonalíte topem s výstřihem ve tvaru písmene V, který vám opticky prodlouží krk i celou postavu. Volný krk ozdobte nápadným náhrdelníkem, který strhne veškerou pozornost na sebe.

    Lindex, 499 Kč
    Autor: archiv firem

Diskuse ke článku
.