Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Ideální vánoční dárek? Vtipné pyžamo, noční košile i župan!

7. prosince 2014 | 06:00

V naší ryze ženské redakci jsme se snažily vymyslet, který vánoční dárek by nám všem udělal radost. Nakonec jsme přišly na to, že by nás všechny potěšilo nové pyžamo, noční košilka nebo župan. Pokud to máte stejně, inspirujte se a pořiďte své mamince, sestře nebo dceři jeden z námi vybraných kousků. Nebo dejte "nenápadný" tip svému partnerovi.

Noční košilka, MarksSpencer, 999 Kč.
Autor: archiv firem
Noční košilka, HM, 599 Kč.
Autor: archiv firem

Stále ještě nemáte nakoupené dárky nebo si váš milý láme hlavu s tím, čím vás na Vánoce potěšit? Máme pro vás skvělé tipy na pyžama, noční košile a župany, které jistě každá žena ocení.

Roztomilé pyžamo

Noční prádlo nemusí být za každou cenu sexy! Například během mrazivých večerů se každá z nás ráda zachumlá do teplého pyžama s dlouhými nohavicemi i rukávem. Ženám se smyslem pro humor pořiďte klidně pyžamo s vánočním potiskem. Tučňáků a sobů totiž není nikdy dost!

Pyžamo, 1069 Kč, a župan, 1069 Kč, obojí Etam.
Autor: archiv firem

Košili, nebo košilku?

Mezi noční košilí a košilkou je zásadní rozdíl. Košile bývá bavlněná, dlouhá a maximálně pohodlná. Oproti tomu noční košilka bývá saténová nebo krajková a pořádně sexy. Co si "objednáte" pod stromeček nebo co pořídíte svým blízkým, je už jen a jen na vás.

Župan pro parádu i na zahřátí

Pokud jste třeba pyžamo či košili kupovala již loni, letos vsaďte na župan. Vybrat si můžete hebký a hřejivý župan, nebo ženštější saténový.

Ty nejlepší kousky naleznete v naší fotogalerii: