Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Nejkrásnější i nejstrašlivější outfity uplynulého týdne!

  • Podívejte se, jak to minulý týden slušelo i neslušelo slavným kráskám.
    19. listopadu 2014 | 06:00

    Minulý týden se ve světě celebrit opět nesl v duchu honosných společenských akcí, luxusních večírků a módních přehlídek. Podívejte se, jaké šaty a outfity oblékly slavné krásky. Které z nich to slušelo a kdo naopak šlápl vedle?

  • Jennifer Lawrence (24)

     

    Hollywoodský miláček opět nezklamal. Na premiéře filmu Hunger Games: Mockingjay - Part 1 v Los Angeles vypadala v šatech od Diora jako vždy famózně. S krémovou róbou perfektně sladila zlaté sandálky a metalické psaníčko. I ležérní a zároveň romantický drdol byl naprosto v pořádku. Jennifer je zkrátka jednička ve všech směrech!

    Jennifer Lawrence
    Autor: profimedia.cz
  • Hilary Swank (40)

     

    Americká herečka a producentka si nikdy nepotrpěla na pohádkové róby a princeznovské účesy. Dává totiž přednost klasice v podobě padnoucích pouzdrových šatů. Na udílení cen 18th Annual Hollywood Film Awards předvedla svou perfektní postavu v bílých šatech posetých květinami. Naprosto správně pak zvolila decentní doplňky a jednoduchý účes, aby nevšední šaty co nejvíce vynikly.

    Hilary Swank
    Autor: profimedia.cz
  • Tess Broussard (36)

     

    Americká herečka posedlá plastikami se začíná nápadně podobat návrhářce Donatelle Versace, která je však o více než dvacet let starší. Na společenské akci The Instagram Art upoutala pozornost přítomných především svým velmi střídmým oděvem, který odhaloval štíhlé nohy a nepřirozeně "nafouklá" ňadra. Zkrátka, komu není rady, tomu není pomoci!

    Tess Broussard
    Autor: profimedia.cz
  • Kate Upton (22)

     

    Na newyorskou akci Women`s Leadership Award dorazilo mnoho slavných žen. Mezi nimi byla například modelka Kate Upton, která místo večerní róby zvolila sněhobílé kostýmové kalhoty a sako. Dolní část outfitu je skvělá, ale ta horní se příliš nepovedla. Sako se nevzhledně rozpínalo v oblasti hrudníku a bílá halenka v záplavě jednoho tónu úplně zanikla.

    Kate Upton
    Autor: profimedia.cz
  • Lorde (18)

     

    Mladičká novozélandská zpěvačka Lorde nazpívala úvodní píseň k filmu Hunger Games: Mockingjay - Part 1, a proto nemohla na londýnské premiéře chybět. Její slavnostní outfit však všechny přítomné i nás zarazil. Na košili s vázankou není samozřejmě nic špatného, ale v nepadnoucím saku a maxi kalhotách vypadala talentovaná zpěvačka jako tučňák. Jít proti proudu je fajn, ale s mírou!

    Lorde
    Autor: profimedia.cz

Klíčová slova:  outfity, celebrity, móda, róba, šaty
Diskuse ke článku
.