Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nejkrásnější i nejstrašlivější outfity uplynulého týdne!

  • Komu to minulý týden slušelo a kdo propadl?
    9. července 2014 | 06:00

    Minulý týden se ve světě slavných nesl opět v duchu honosných společenských akcí. Jiné slavné ženy zase vyrazily do ulic, aby si užily slunné letní dny. Podívejte se, jaké šaty oblékly, které z nich to slušelo a kdo naopak šlápl vedle?

  • Petra Kvitová (24)

     

    Čerstvá vítězka Wimbledonu a naše tenisová jednička, Petra Kvitová, odhodila sportovní obleček a na závěrečném bále šampiónů byla za opravdovou dámu. Šaty až na zem včetně zlatých doplňků měla půjčené z agentury, ale padly jí jako kdyby byly šité na míru. Ještě jednou gratulujeme, Petro!

    Petra Kvitová
    Autor: profimedia.cz
  • Rihanna (26)

     

    Zpěvačka Rihanna si poslední dobou oblíbila odvážné outfity, které odhalují i to, co by mělo být zakryto. Ani minulý týden tomu nebylo jinak. Do víru velkoměsta vyrazila v rudých krajkových šatech, které připomínaly spíše negližé. Podprsenku si samozřejmě nevzala, takže opět všem přítomným předvedla své bradavky.

    Rihanna
    Autor: profimedia.cz
  • Jitka Hosprová (39)

     

    Česká violová virtuoska oslnila všechny na filmovém festivalu v Karlových Varech nejen svou honosnou róbou, ale také nejdražšími šperky, které stály miliony. Oslňující.

    ...
    Autor: profimedia.cz
  • Melissa McCarthy (43)

     

    Herečka Melissa McCarthy, kterou znáte především jako Sookie ze seriálu Gilmorova děvčata, je příkladem baculky, která se umí perfektně obléknout. Herečka ví přesně, kterou část těla potřebuje zakrýt, zvýraznit či od ní upoutat pozornost.

    ...
    Autor: profimedia.cz
  • Taylor Swift (24)

     

    Americká country zpěvačka Taylor Swift se pomalu ale jistě stává novou módní ikonou. Miluje hravé šaty, svěží barvy a nedá dopustit na rudou rtěnku a nevšední doplňky.

    Taylor Swift
    Autor: profimedia.cz

Klíčová slova:  móda, trendy, oblečení, outfity, celebrity, týden
Diskuse ke článku
.