Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nejkrásnější i nejstrašlivější outfity uplynulého týdne!

  • Podívejte se, jak to slušelo slavným kráskám.
    20. května 2014 | 06:00

    Minulý týden se ve světě slavných nesl opět v duchu honosných společenských akcí. Podívejte se, jaké šaty oblékly slavné ženy. Které z nich to slušelo a kdo naopak šlápl vedle?

  • Nicole Kidman (46)

    Herecká hvězda Nicole Kidman si nenechala ujít slavnostní premiéru filmu Grace, kněžna monacká, ve kterém hraje hlavní roli. V nebesky modrých šatech od Armani vypadala sice pohádkově, ale hodnocení filmových kritiků bylo spíše hororové. Ačkoli nezpochybnili hereččin talent, snímek je podle nich nepovedený.

    Nicole Kidman
    Autor: Reuters
  • Eva Longoria (39)

    Krásná "zoufalka" Eva Longoria byla na premiéře francouzského filmu Yves Saint Laurent za největší hvězdu. Ve sněhobílých šatech s dlouhou vlečkou vypadala jako mořská víla. Nikdo by rozhodně netipoval, že tato snědá kráska má na krku "čtyřicítku".

    Eva Longoria
    Autor: profimedia.cz
  • Kelly Rowland (33)

    Americká zpěvačka Kelly Rowland si minulý týden nenechala ujít slavnostní předávání hudebních cen Billboard Awards. K této příležitosti zvolila velmi odvážný model, tzv. crop top s pasovou sukní. Její outfit byl však na hraně vkusu, vršek se totiž nápadně podobal spíše podprsence. Nad sukní se navíc zpěvačce tvořil nevzhledný špíček! Tohle se moc nepovedlo!

    Kelly Rowland
    Autor: Reuters
  • Naomi Campbell (43)

    Na předávání filmových cen BAFTA byla za největší hvězdu čokoládová topmodelka Naomi Campbell. A to hned ze tří důvodů. Tím hlavním byl fakt, že jako jedna z mála přítomných dam zvolila šaty v jiné barvě, než v černé. Další plusové body pak sesbírala za velmi odvážný a originálně propracovaný výstřih a také samozřejmě za to, že ve svých letech vypadá opravdu famózně.

    Naomi Campbell
    Autor: Reuters
  • Jane Fonda (76)

    Navzdory zápornému hodnocení kritiků se nestárnoucí herečka Jane Fonda vydala do Cannes na premiéru filmu Grace, kněžna monacká. Své mladší kolegyni díky mladistvému vzhledu a vystříbenému vkusu stračila hravě do kapsy. Rudá róba poskládaná z tisíců třyptivých kamínků padla herečce jako ulitá a ostatní mohly jen závidět!

    Jane Fonda
    Autor: Reuters

Diskuse ke článku
.