Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Péřové bundy a kabáty ovládnou zimu: Kde je pořídíte levně?

3. listopadu 2014 | 06:00

V záplavě oversized kabátů, bund s koženými rukávy a zateplených parek letos najdete i spoustu klasických "péřovek", které hlásí velký comeback. Poradíme vám, kde pořídit péřové bundičky za pár kaček, a kam naopak vyrazit pro dražší kabát. A které střihy vlastně letos frčí?

Široká nabídka dámských péřových bund a kabátů letos zaplavila módní obchody. Pořídíte je ve všemožných barevných provedeních, s kožíškem, páskem i decentním potiskem. Jedno je však spojuje, klasické prošívání, bez kterého si "péřovku" neodkážeme představit. Kterou si vyberete vy?

Kde je koupíme?

Na péřové kabáty a bundy narazíte prakticky v každém módním obchodě. Pokud dáváte přednost levnějším kouskům, prošívanou bundičku cca za 1000 Kč pořídíte v H&M, Jennyfer, F&F, nebo třeba Lindexu. 

Ženy, které se naopak rozhodnou do zimní bundy investovat klidně i za pár tisíc, rozhodně pořídí v Mangu, Zaře, Kaře a také v kvalitních e-shopech. 

Mango, 1399 Kč.
Autor: archiv firem

Jaké jsou trendy?

Výběr je opravdu široký. Nejčastěji v obchodech narazíte na tradiční černé bundy, dalšími oblíbeným barvami zimy je bílá, khaki, béžová a vínová. Do módy se opět vrací i žhavý hit předešlých sezón, lesklá péřová bunda. 

Při výběru rozhodně promyslete, jestli vsadíte na jednoduchou klasiku, nebo si raději pořídíte něco nevšedního. Například v bundě s obrovským límcem, zipem na straně, huňatým kožíškem, nebo nepřehlédnutelným opaskem budete vždy vidět a nikdy nesplynete s davem. 

Podívejte se do naší fotogalerii na naše favority!