Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Nejkrásnější i nejstrašlivější outfity uplynulého týdne!

  • Podívejte se, jak to minulý týden slušelo slavným ženám.
    4. listopadu 2014 | 06:00

    Minulý týden se ve světě celebrit opět nesl v duchu honosných společenských akcí, luxusních večírků a módních přehlídek. Podívejte se, jaké šaty a outfity oblékly slavné krásky. Které z nich to slušelo a kdo naopak šlápl vedle?

  • Jennifer Lopez (45)

     

    Čím je Jennifer starší, tím odvážnější módní kousky nosí. Hluboké výstřihy a nekonečné rozparky se po čtyřicítce staly jejím denním chlebem. Minulý týden se na akci LACMA Art + Fiim Gala 2014 objevila v temně modré róbě Gucci a nejeden přítomný muž mě problémy dívat se jí do očí.

    Jennifer Lopez
    Autor: profimedia.cz
  • Salma Hayek (48)

     

    Na stejné akci zazářila i herečka Salma Hayek, která v bílých šatech zdobených třpytivými kameny vypadala jako bohyně. Skvěle zvolila i vyčesaný drdol a střídmé líčení, které podtrhlo její přirozeně krásnou tvář a mladistvý vzhled.

    Salma Hayek
    Autor: profimedia.cz
  • Miley Cyrus (21)

     

    Miley Cyrus opět nezklamala! Na společenskou akci amfAR LA Inspiration Gala 2014 oblékla šaty z kožených popruhů, ve kterých vypadala jako domina z 50 odstínů šedi. A nutno podotknout, že se nejednalo o halloweenskou party. Zkrátka pro Miley jsou klasické róby nudné.

    Miley Cyrus
    Autor: profimedia.cz
  • Rihanna (26)

     

    Pozadu nezůstala ani zpěvačka Rihanna, která na sebe strhla pozornost také díky odvážným šatům. Bílá róba s nekonečným rozparkem a rafinované průstřihy na bocíh by nebyly nic tak nevšeního, kdyby horní část neodhalovala téměř celá ňadra. Nutno podotknout, že tento "nahý" model však nepůsobil lacině a zpěvačce to moc slušelo.

    Rihanna
    Autor: profimedia.cz
  • Kelly Osbourne (30)

     

    Věčně hubnoucí a zase přibírající Kelly Osbourne se právě teď dopracovala k ideálním ženským proporcím. Podle nás vypadá skvěle, ale šaty s puntíky její postavě příliš nelichotily. Naštěstí je na navazující večírek vyměnila za sexy pouzdrovky s výstřihem, ve kterých byla okouzlující.

    Kelly Osbourne
    Autor: profimedia.cz

Klíčová slova:  móda, trendy, oblečení, slavné ženy, outfity
Diskuse ke článku
.