Středa 17. dubna 2024
Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie
Oblačno, déšť 10°C

Nejžhavější podzimní trendy z přehlídkových mol: Retro a šedá barva!

  • Inspirujte se podzimními trendy z přehlídkových mol!
    24. září 2014 | 06:00

    Trendy barvy letošního podzimu již známe, stejně tak jako klíčové trendy, které se budou letos nejčastěji objevovat v módních obchodech. Co si pro nás ovšem připravili světoví návrháři? Podívejte se na největší podzimní trendy ze světových přehlídkových mol.

  • Mixování potisků

     

    Outfity z módních přehlídek většinou lahodí našemu oku, ale do práce bychom v nich nejspíš nevyrazily. Stejně tak jako asi nepropadneme novému světovému trendu mixování různých potisků. Zvířecí vzory kombinované s pruhy, puntíky dohromady s květinami a geometrickými vzory. Pokud ráda experimentujete a vybočujete z davu, je tento trend pro vás jako stvořený.

    Přehlídka Desigual v rámci Mercedes Benz Fashion Weekendu v New Yorku.
    Autor: profimedia.cz
  • 60. léta

     

    Jste fanouškem retro módy? Rozhodně si letos na podzim přijdete na své. Návrat trendů z 60. let zpět na módní výsluní dokazují i světové značky Versace, Gucci, Dior nebo Louis Vuitton. Noste rukavičky, pastelové barvy, vypasované kostýmky a nebezpečně natupírované účesy.

    Přehlídka Christian Dior.
    Autor: profimedia.cz
  • Midi sukně

     

    Midi sukně jsou trendem nejen na přehlídkových molech, ale také v obchodech. Přestože mnoho předních stylistů tvrdí, že tříčtvrteční délka sukně je pro každou ženu nelichotivá, my si myslíme opak. Když najdete sukni, která vám padne jako ulitá a obujete k ní lodičky, zákonitě vám to musí slušet!

    Přehlídka Donna Karan v rámci Mercedes Benz Fashion Weekendu v New Yorku.
    Autor: profimedia.cz
  • 50 odstínů šedi

     

    Ralph Lauren nebo třeba Hugo Boss se rozhodli všem dokázat, že černou a bílou brzy převálcuje barva šedá. Nebojte se však, že byste v ní vypadala jako šedá myška. Když ji budete správně kombinovat, například se zářivými odstíny růžové, budete nepřehlédnutelná.

    Victoria Gres v rámci Ukrajinského fashion weeku v Kyjevě.
    Autor: profimedia.cz
  • Hřejivá obruba

     

    Do chladného podzimního počasí je podle světových návrhářů ideální bundička nebo kabát s kožešinovou obrubou, která vás dokonale zahřeje. Pořiďte si třeba super trendy parku s kožíškem, který můžete kdykoliv podle libosti odepnout.

    Tommy Hilfiger v rámci NY Fashion Weeku.
    Autor: profimedia.cz

Diskuse ke článku
.