Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Letní kousky, které unosíte i na podzim: Džínové kraťasy, košilové šaty i kimono!

  • Letní módní kousky se dají nosit i na podzim.
    2. října 2014 | 06:00

    Vládu nad počasím už sice definitivně převzal podzim, ale to rozhodně neznamená, že musíte všechny oblíbené letní kousky uložit na temné dno šatní skříně. Stačí být jen trochu kreativní a můžete si užít nošení džínových kraťasů, košilových šatů a bílých lodiček dalších pár týdnů.

  • Džínové šortky

    Džínové kraťasy jsou tak trochu symbolem léta, ale věděla jste, že perfektně vypadají i s neprůhlednými punčochami? A co to znamená? Že v nich můžeme dělat parádu i na podzim! Stačí obléknout jednoduché sáčko, nebo křivák a obout hřejivé trendy boty. A rázem je z ryze letního kousku součást perfektního podzimního outfitu.

    Nošení letních kousků v zimě.
    Autor: archiv firem

    Kraťasy: H&M, letní kolekce, křivák: Lindex, 899 Kč., punčochy: Lindex, 299 Kč., náhrdelník: Zara, 599 Kč., boty: Zara, 2799 Kč.

  • Kimono

    Hitem letošního léta se stalo pohodlné a praktické kimono. Pokud jste si ho pořídila, rozhodně ho ještě neukládejte k "zimnímu spánku". Stačí pod kimono obléknout triko s dlouhým rukávem, nebo rolák, natáhnout úzké džíny, legíny, nebo pouzdrovou sukni a celý oufit oživit trendy kabelkou a nevšedním šperkem.

    Nošení letních kousků v zimě.
    Autor: archiv firem

    Kimono: Bershka, letní kolekce, džíny: F&F, 599 Kč., triko: Lindex, 399 Kč., kabelka: Asos.com, cca 500 Kč., sluneční brýle: Mango, 499 Kč.

  • Pruhované tričko

    Zamilovala jste se do nošení pohodlného pruhovaného trička a nehodláte se ho vzdát ani na podzim. Nemusíte! Námořnické tričko vypadá svěže nejen se šortkami a sandálky, ale i s koženou bundičkou a šálkou. Kombinujte ho nejčastěji s černou, bílou, červenou a modrou.

    Nošení letních kousků v zimě.
    Autor: archiv firem

    Kožená bunda: Kara, 6999 Kč., džíny: TopShop, cca 1500 Kč., tričko: Lindex, 249 Kč., šála: F&F, 259 Kč., náramek: HM, 199 Kč.

  • Košilové šaty

    Dalším překvapivě univerzálním kouskem jsou vzdušné košilové šaty. V těch můžete na léto vzpomínat i během sychravých podzimních dnů. Skvělým "parťákem" košilových šatů jsou roláky, tenké svetříky, punčocháče a legíny.

    Nošení letních kousků v zimě.
    Autor: archiv firem

    Košile: TopShop, cca 1500 Kč., rolák: H&M, 599 Kč., lesklé legíny: New Yorker, 529 Kč., tunelová šála: New Yorker, 349 Kč., boty: CCC, 899 Kč.

  • Bílé lodičky

    Bílé lodičky jsou pro mnoho žen ryze letní záležitostí. Když k nim však obléknete vzorované kalhoty, pohodlnou halenku, kožený křivák a sladíte doplňky, vznikne prudce elegantní podzimní model. Do plískanic to sice není, ale když zrovna nebude pršet, budete za hvězdu.

    Nošení letních kousků v zimě.
    Autor: archiv firem
    Kožený křivák: Mango, 3399 Kč., halenka: Gate, 298 Kč., kalhoty: Zara, 1499 Kč., lodičky: TopShop, cca 2000 Kč., kabelka: H&M, 799 Kč.

Klíčová slova:  móda, trendy, oblečení, léto, podzim
Diskuse ke článku
.