Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Nejkrásnější i nejstrašlivější outfity uplynulého týdne!

  • Podívejte se, jak to slušelo i neslušelo slavným ženám minulý týden.
    9. září 2014 | 06:00

    Minulý týden se ve světě celebrit nesl opět v duchu honosných společenských akcí, slavnostních udílení cen i následných luxusních večírků. Podívejte se, jaké šaty a outfity slavné krásky oblékly. Které z nich to slušelo a kdo naopak šlápl vedle?

  • Kate Upton (22)

     

    Minulý týden proběhlo v New Yorku udělování cen Media Fashion Awards, které si nenechala ujít ani vnadná modelka Kate Upton. Ta se stala obětí hackera a celý svět teď může zadarmo obdivovat její nahé fotky. Možná u proto zvolila na společenskou akci doslova andělský outfit. V bílých koktejkách vypadala opravdu božsky, nic nezkazila ani stříbrnými sandálky nebo romantickými loknami. Kate zkrátka potvrzuj, že méně je někdy více.

    Kate Upton
    Autor: profimedia.cz
  • Sarah Jessica Parker (49)

     

    Slavná herečka minulý týden zavítala na akci Lexus Design Disrupted, kde byla v královsky modrých šatech s palmovými potisky a neonovými flíčky hvězdou večera. Nepřehlédnutelné midi doplnila o metalické lodičky ze své nové kolekce a luxusní kožený batůžek Channel. Sarah v tom zkrátka umí chodit! Tleskáme. 

    SJP
    Autor: profimedia.cz
  • Simona Krainová (41)

     

    Přední česká modelka a bezpochyby jedna z nejkrásnějších Češek, Simona Krainová, si samozřejmě nenechala ujít módní událost roku Mercedes Benz Prague Fashion Weekend. Ve čtvrtek se přišla podívat na přehlídku Dolce Vita a k této příležitosti zvolila rafinovaný outfit v pánském stylu. Kalhoty se sníženým sedem Simonině štíhlé postavě sluší, stejně jako jednoduchá bílá košile a černé lodičky. Chybí však něco, co by outfitu dodalo ženský nádech, stačil by výrazný náhrdelník nebo alespoň rozpuštěné vlasy.

    Simona Krainová
    Autor: profimedia.cz
  • Renée Zellweger (45)

     

    Na udílení cen Counture Council Awards 2014 se objevilo mnoho známých tváří, mezi nimi byla i představitelka Bridget Jones, Renée Zellweger, která vsadila na přirozenost. S decentním make-upem a ledabylým drdolem ukázala všem přítomným, že za své vrásky se rozhodně nestydí. A za co taky? V cihlových šatech od návrhářky Caroliny Herrera, které je navíc její dobrou přítelkyní, vypadala fantasticky. Tříbarevné lodičky Louboutin jsou už jen třešničkou na dortu. 

    Reneé
    Autor: profimedia.cz
  • Jessie J (26)

     

    Na akci Muž roku GQ 2014 musela být britská zpěvačka stále ve střehu, aby její hluboký výstřih neodhalil příliš. Ani odvážné saténové šaty však Jessie J nezachránily její módní pověst. Smaragdově zelená zpěvačce sice sluší, ale materiál i příliš odhaleného těla, dělají z modelu laciný kýč.

    Jessie J
    Autor: profimedia.cz

Diskuse ke článku
.