Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Žhavé léto: Trendy šaty s rafinovanými průstřihy!

8. července 2014 | 06:00

Tropické teploty svádí k odhalování. Pokud máte dostatečnou dávku odvahy a dokonalé křivky, pořiďte si rozhodně rafinované šaty s průstřihy. Vybraly jsme pro vás ty nejlepší kousky.

Pro každou ženu

V základu jsou sice šaty s průstřihy pro odvážné ženy s dokonalou postavou, ale existují i kousky, které může nosit i žena s pár kily navíc, nebo s decentním módním vkusem. Jedná se o kousky s drobným průstřihem místo výstřihu, či na rukávech, nebo se síťovinou, která neodhaluje kůži. 

Ukažte záda

Šaty s průstřihem na zádech jsou naprosto ideální pro ženy, které nerady odhalují hrudník. Vpředu totiž bývají bez výstřihu a odhalená záda vytváří z poměrně usedlého modelu rafinovaný, elegantní a nepřehlédnutelný kousek. Důležité je však zvolit správnou podprsenku, která nebude v průstřihu vidět.

Zoot.cz, 1329 Kč.
Autor: archiv firem

Zkrátka letí

Rafinované a hravé průstřihy nejsou trendy jen na šatech, ale také na svůdných topech, nebo třeba obuvi. Takové polobotky nebo balerínky odhalující kotník, či nárt jsou zkrátka trefou do černého. Vždy si však dejte pozor, aby vám byla bota opravdu pohodlná. Tento typ má totiž tendenci naše nožky odírat.

Šaty s průstřihy naleznete v naší fotogalerii!