Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

V noční košilce do města i na rande? Proč ne!

  • 10. srpna 2014 | 06:00

    Módní trendy občas bývají podivné. Letos například uděláte největší parádu v nevzhledných ortopedických sandálech, kalhotách, které připomínají pyžamo i v šatech, které se značně podobají noční košilce. Pokud však víte, jak zvláštní módní kousek zkombinovat, budete za hvězdu. Podívejte se, jak se nosí žhavý módní trend, šaty připomínající noční košilku.

  • Připojte tričko

     

    Šaty se špagetovými ramínky šité většinou z jemných a průsvitných materiálů jsou letos obrovským hitem. Ale jak je nosit, abychom nevypadaly jako, když jsme si do města odskočily rovnou z postele? Jedním z triků je pořídit si elegantnější triko nebo lehký svetřík, který přes ně přehodíte a vytvoříte tak dojem sukně a topu. Tento model je ideální do velkých veder, protože lehké šaty příjemně chladí a jsou vzdušné.

    H&M, 899 Kč.
    Autor: archiv firem
  • Vsaďte na minimalizmus

     

    "Košilkové" šaty jsou samy o sobě tolik extravagantní, že se vyplatí naprostá absence šperků. Ideálně k nim obujte lodičky nebo sandálky v tělové barvě a do ruky přidejte psaníčko sladěné s odstínem šatů. Méně je v tomto případě více.

    Asos.com, cca 250 Kč.
    Autor: archiv firem
  • Přehoďte kardigan

     

    Pokud si chcete tento typ šatů obléknout například na večeři, přehoďte přes otevřený svetřík sahající klidně až k lýtkům. Přidejte střídmé šperky, například perlový náhrdelník a můžete vyrazit.

    F&F, 649 Kč.
    Autor: archiv firem
  • Dejte modelu šťávu

     

    Pokud chcete, aby váš model chytl drsnější nádech, oblékněte přes "košilkové" šaty koženou bundičku. Pak už jen stačí obout páskové sandálky na podpatku nebo bez a sexy outfit vhodný třeba na rande je na světě.

    TopShop, cca 500 Kč.
    Autor: archiv firem
  • Dejte zelenou pánskému stylu

     

    "Košilkové" šaty jsou pro mnoho žen příliš vyzývavé a sexy. Pokud si to myslíte i vy, přidejte k nim prvky z pánského šatníku, například pánské oversized sako nebo buřinku, či motýlka. Váš outfit chytne nádech 20. let a vy budete nepřehlédnutelná.

    F&F, 699 Kč.
    Autor: archiv firem

Diskuse ke článku
.