Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Hurá do školy! Pohodlná móda a stylové doplňky pro malé uličníky

29. srpna 2013 | 07:00

Dva měsíce prázdnin utekly jako voda a škola klepe na dveře. Inspirujte se a oblečte své malé miláčky pohodlně a stylově. Za slušné chování a pěkné známky jim můžete pořídit hravé doplňky, které děti ocení.

Dětská móda není zdaleka tak přísná jako ta pro dospělé, ale většina maminek chce mít své ratolesti jako ze žurnálu.

Podívejte se na dětské módní trendy, které jsou nejen stylové a pohodlné, ale také vydrží nápor malých raubířů.

Roztomilá princezna

Každá holčička touží být krásnou princeznou, tak jim to splňme. Bezvadnou volbou jsou růžové kalhoty, trendy džínová košile a hřejivý šátek. Pak už stačí jen čelenka s mašlí a růžový batoh a pohádkový outfit do školy je na světě.

A co milovnice sukní a šatů? K sukýnce stačí natáhnout hebký svetr, stylové sáčko a do vlasů připnout punkové mašličky. V podobných outfitech bude vaše dcera třídní hvězdou a zamilovaná psaníčka se jen pohrnou.

Vybavte svoje ratolesti na nový školní rok. Inpistujte se módními trendy pro děti.
Autor: archiv firem

Stylový štramák

Kvalitní džíny jsou základem každého šatníku, i toho dětského. Potom stačí pruhované tričko, kostkovaná košile a propínací svetřík a téměř hollywoodský styl je na světě. V chladnějších dnech natáhněte vašemu fešákovi hřejivou vestu.

Kotníkové boty a sáček na bačkory jsou jen stylovou tečkou za frajerským vzhledem. Při podzimním focení bude vedle vašeho fešáka pořádná tlačenice.

...
Autor: archiv firem

Za dobré chování

Moderní doba si žádá moderní pomůcky. Technické vymoženosti typu tablet výuku obohacují, zlepšují komunikaci a děti předevšímýuka více baví. Dokonce i psychologové sdílejí nadšení z nových technologií ve výuce. "Moderní způsoby práce jsou jedině ku prospěchu. Studenty motivují, obohacují procesy učení i vyučování, jsou jednoznačně prospěšné žákům i učitelům. Kopírují současný životní styl - a škola nemůže zaostávat,“ vysvětluje PhDr. et PaedDr. Věra Kosíková, Ph.D.

Existuje také spousta levnějších doplňků, které dokážou rozjasnit školní nudu. Třeba tako lego krabičky na svačinu nebo veselý kufřík na výtvarnou výchovu.

...
Autor: archiv firem

Jednotlivé produkty a jejich ceny naleznete v naší galerii.

 

 

Autor: Andrea Zelníčková, Eva Dvořáková