Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nahá krása: Poznáte topmodelku, která se ráda odhaluje?

19. srpna 2013 | 12:07

Tvrdí, že dokonalou postavu si udržuje sexem. Přestože už oslavila čtyřicáté narozeniny a je matkou čtyř dětí, vypadá stále na dvacet. Není divu, že byla dlouhých třináct let "andílkem" Victoria´s Secret. Víte už, o kom je řeč?

Když vidí pláž s bělostným jemným pískem a tyrkysové moře, nemůže se zkrátka udržet! Odhodí šaty i stud. A o své bezchybné tělo se ráda podělí nejen se svým milencem, bývalým bodyguardem Martinem Kristenem, ale i s fanoušky. Řeč je o německé topmodelce Heidi Klum, která nedávno oslavila své čtyřicáté narozeniny.

Porotkyně talentové soutěže "Amerika hledá talent" zkrátka nemá s nahotou problém. Během posledních měsíců na sociální síti zveřejnila hned o několik snímků, které by většina z nás nechala ležet schované hluboko v rodinném archívu.

I o tenhle snímek se Heidi Klum podělila se svými fanoušky prostřednictvím sociální sítě.
Autor: Instagram/Heidi Klum

Na poslední fotografii však ukázala ještě mnohem víc, než obvykle. Ohromující černobílý snímek zobrazuje Heidi kde jinde, než na pláži. Kráska na něm sedí vysmátá, promočená vlnami a především úplně nahá.

I když jde o snímek starý pár let, její nádherně tvarované tělu budí skutečný obdiv. Neradujte se ale, že slavného "andílka" spatříte tak, jak ho "pánbůh" stvořil. I když na sobě topmodelka nemá vůbec nic, její intimní partie zůstávají našim zvídavým očím dobře skryté.