Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Módní úlety z Varů: Jsou krabice zase v módě?

  • Některé dámy to letos maličko přehnaly...
    8. července 2013 | 14:00

    Kolonáda v Karlových Varech a červené koberce před hotely Thermal a Pupp se i letos staly místem setkání nádherných rób, skvěle sladěných outfitů - a módních trapasů. Tentokrát jsme se zaměřily na posledně jmenované. Kdo ukázal víc, než jsme si kdy přály vidět, a kdo zvolil vzhled s pracovním názvem "almara"?

  • Simona Krainová

    Sexy topmodelka na červeném koberci málokdy šlápne vedle, tentokrát se jí to ale podařilo. V šatech značky Gucci názorně předvedla, že s volány se musí opatrně. I štíhlé Simoně zbytečně přidaly na objemu, a celek tak působil neharmonicky. Luxusní šperky a psaníčko? To už byla jiná káva.
    Simona Krainová
    Autor: profimedia.cz
  • Emma Smetana

    Krásné herečky a moderátorky je poslední dobou všude plno - ve Varech to ovšem platilo i doslova. Také ona vsadila na volány a její růžové šaty zabíraly tolik místa, že se už do místnosti málem nevešel ani její přítel Jordan. Outfit, který připomínal přeslazený dort, nezachránil ani krásný účes a make-up.
    Emma Smetana
    Autor: profimedia.cz
  • Dominika Mesarošová

    To, že nejznámější česká zlatokopka vyráží na party v nevkusných mikrošatičkách, už patří k dobrému bontonu. Nebylo snadné vybrat jen jeden z jejích karlovarských úletů, ale naší vítězkou se stala kombinace rudých šatů z Perlovky a nevzhledných černých silonek.
    Dominika Mesarošová
    Autor: profimedia.cz
  • Jitka Čvančarová

    V průběhu festivalu převedla herečka několik úchvatných rób, ale ta poslední trefou do černého nebyla. Na závěrečný večer Jitka oblékla šaty, které zcela zakryly její půvaby: připomínaly totiž něco mezi krabicí a rouchem jeptišky. Zlaté detaily přidaly jen pár bodů.
    Jitka Čvančarová
    Autor: profimedia.cz
  • Miluše Bittnerová

    Česká Marilyn, jak se populární herečce někdy přezdívá, se tentokrát u svého předobrazu asi neinspirovala. Pochybujeme, že by božská MM vyrazila v šatech typu "tetka z Horní Dolní na maturitním plese". Atmosféru kulturního domu na konci 90. let doladil i masivní náhrdelník - obojek.
    Miluše Bittnerová
    Autor: profimedia.cz
  • Nikol Moravcová

    Herečku jsme ve Varech potkali několikrát; její outfity byly minimalistické a cool. Na večírku značky Moët & Chandon nás však Nikol nenadchla. Šaty ve stylu 20. let, tělové lodičky a bílý lak na nehty působily velmi vkusně. Ale čelenka a ještě k tomu boa? Jako bychom se ocitli na ochotnickém představení...
    Nikol Moravcová
    Autor: profimedia.cz

Autor: mab
Diskuse ke článku
.