Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Nejlepší šaty z Varů: Nadchla nás Verešová i Miss Kratochvílová

  • Letošní filmový festival se nese ve znamení červené a černé.
    3. července 2013 | 14:30

    Filmový festival v Karlových Varech jsou pro celebrity ideální příležitostí předvést svůj módní (ne)vkus. Letos se dámy drží celkem zkrátka a večírky obráží hlavně v klasické černé a červené. Stylové a elegantní modely se ale najdou. Tohle je sedmička našich nejoblíbenějších!

  • Jitka Schneiderová

    I půvabná herečka vsadila na klasiku - černé šaty jednoduchého střihu. Šmrnc jim ale dodal ozdobný pásek a trendy průsvitný detail. Skvěle fungovalo i psaníčko, účes a make-up. Dáváme jedničku s hvězdičkou.
    Jitka Schneiderová
    Autor: profimedia.cz
  • Andrea Verešová

    Tak se pozná profesionálka: modelka zazářila v dokonale padnoucí červené róbě, kterou doplnila psaníčkem v tělové barvě. Na první pohled kvalitní materiál šatů, vyčesané vlasy i luxusní šperky čněly vysoko nad český průměr.
    Andrea Verešová
    Autor: profimedia.cz
  • Taťána Kuchařová

    Kombinaci hlubokého výstřihu a vysokého rozparku příliš nefandíme, ale kdo jiný než jedna z oficiálně nejkrásnějších žen světa si ji může dovolit? Doplňky i výrazný odstín rtěnky byly zvolené dobře, jen účes nás zrovna nenadchnul.
    Taťána Kuchařová
    Autor: profimedia.cz
  • Beata Rajská

    Přední česká návrhářka miluje šaty a dobře ví, které střihy jí lichotí. Na svou módní přehlídku oblékla malé černé s krajkovým detailem, vlasy nechala rozpuštěné a líčení přirozené. Tleskáme!
    Beata Rajská
    Autor: archiv České Miss
  • Beata Rajská podruhé

    Ano, Beata je pro nás absolutní festivalovou vítězkou, co se stylu týče. Uchvátila nás i ve velmi ženských rudých šatech a se stříbrnými doplňky. Kovářova kobyla v tomhle případně rozhodně bosa nechodí.
    Beata Rajská
    Autor: profimedia.cz
  • Gabriela Kratochvílová

    Samy o sobě by nás asi šaty, které na přehlídce předvedla vítězka České Miss 2013, moc nenadchly. Charizmatická Gabriela má ovšem unikátní schopnost dodat život i spíše průměrnému outfitu. Oceňujeme i make-up a velký koktejlový prsten.
    Gabriela Kratochvílová
    Autor: archiv České Miss
  • Eliška Kaplicky

    Krásná Eliška jako filmová producentka nemůže ve Varech chybět. Její neotřele elegantní styl nás baví, což platí i v případě minimalistického, ale sexy černého modelu. Jen barevné psaníčko by sneslo méně zdobnosti.
    Eliška Kaplicky
    Autor: profimedia.cz

Autor: mab
Diskuse ke článku
.