Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Jennifer Lopez láska svědčí: Přibrala minimálně 10 kilo!

16. července 2013 | 11:00

Jennifer Lopez je třiačtyřicet, ale už nějaký ten pátek chodí s tanečníkem Casperem Smartem. Ten je o osmnáct let mladší než slavná zpěvačka, která vedle něj jen kvete (a kyne).

V říjnu roku 2011 se do sebe oba dva bezhlavě zamilovali a od té doby tvoří stabilní a krásný pár. Na Jennifer není vůbec znát, že už jí je přes čtyřicet. Jenže i u ní zřejmě  láska prochází žaludkem.

Když milujeme, tloustneme

Spousta žen se během dlouholetých vztahů mění k nepoznání. Některé se o sebe přestanou starat, tloustnou a už neřeší oprýskaný lak na nehtech, protože nemusí lovit single muže při každé možné příležitosti.

A stejně tak i slavná zpěvačka. Na jejím koncertu v Hyde Parku oblékla tři velmi extravagantní kostýmy a v každém bylo více či méně znát, že Jennifer už není ve formě tak, jako bývala!

Kila navíc nešlo přehlédnout

Vosí pas zmizel a po vypracovaném bříšku jako by se slehla zem. Při některých tanečních kreacích fotografové zachytili nelichotivá madla lásky. V šílených červených plavkách s třásněmi předvedla rozšiřující se boky a opravdu silná stehna! Co se to stalo?

Ale my to Jennifer promineme. Alespoň je vidět, že je jako obyčejné ženy! Ruku na srdce: Sluší jí to pořád stejně. A pokud ji její partner miluje takovou, jaká je, nemusí těch pár kilo navíc vůbec řešit.

Jennifer Lopez bývala štíhlejší
Autor: EPA, Reuters