Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Inspirujte se: Celebrity nosí trička s... celebritami!

28. června 2013 | 12:00

Kdo teď v Hollywoodu nevlastní aspoň jedno triko se svým idolem, ať už je to Obama, John Lennon nebo třeba Rihanna, jako by nebyl. České "vipky" zatím trendu nepropadly, ale vy je můžete předběhnout. Už jste si vybrali svůj vzor?

Jasně, není to nic nového. Už v 60. letech si rockové kapely začaly přivydělávat tím, že na koncertech prodávaly trička se svým logem nebo fotografií. Fanoušci byli nadšení, mohli tak přece celému světu ukázat, ke kterému "táboru" se hlásí.

Podobně potisky fungovaly a fungují třeba v politických kampaních - taková trička s Barackem Obamou v době prezidentských voleb vydělala prodejcům miliony dolarů. Najdou se ale i motivy pro méně angažované: třeba fanynky Stmívání jistě ocení portrét Roberta Pattinsona!

...
Autor: archivy firem

Jak na ně? Mickovi Jaggerovi bude slušet rockový outfit: zkombinujte ho s černými skinny jeans a koženou bundičkou. Jimmyho Hendrixe pojměte v hippie stylu - přidejte barvy, batiku a čelenku do vlasů. K tričku Sex Pistols patří martensky, k Rihanně džínové minišortky...

Nebo to vidíte úplně jinak? Napište nám, jak tričko se svým idolem nosíte vy!

...
Autor: archivy firem

Autor: mab