Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Suri má smůlu! Nejstylovější dítě světa je z Mexika

26. června 2013 | 06:00

Ani malá fintilka Suri Cruise, ani malí Beckhamové a dokonce ani rozkošný Flynn, syn Mirandy Kerr a Orlanda Blooma, na něj nemají. To aspoň tvrdí tisíce fanoušků, které si pětiletý Alonso Mateo Valdes Espinosa získal svým vytříbeným vkusem. Přesvědčí i vás?

Zatímco jeho vrstevníci si hrají s autíčky, malý Alonso si hraje s módou. Aby ne, když jeho maminka Luisa Fernanda patří mezi nejúspěšnější mexické stylistky... Lásku ke značkovému oblečení i nadání pro odvážný styling zdědil malý model nejspíš právě po ní.

Na sociální síti Instagram sleduje jeho fotky přes 12 000 fanoušků (ano, už i my) a Alonso je rozhodně nezanedbává. Pravidelně s virutálním světem sdílí fotky svých nejnovějších outfitů, profesionální pózy doplňuje cool zamračeným výrazem nebo naopak sladkým úsměvem.

Ten kluk má styl!

"Všechny kombinace si vymýšlí sám," potvrzuje nadšená maminka. "Jen občas mu poradím nebo ho upozorním na to, že by mu byla zima. Nejradši má momentálně vojenské boty a sluneční brýle." A oblíbené značky? "Gucci, Dior, Stella McCartney, Marc Jacobs, Dolce & Gabbana," vypočítává.

Kde na to všechno předškolák bere?  Hádáte správně, konto jeho táty José Augustína, který pracuje v oblasti financí, je poměrně tučné. Ostatně ani Luisa Fernanda nevydělává málo, pracuje totiž pro magazíny typu Harper's Bazaar. Není proto divu, že rodiče čelí kritice: prý svého synka příliš rozmazlují.

"Lidé mají prostě předsudky," brání se stylistka, "Alonso určitě není žádný rozmazlený fracek. Když si vyhlédne pěkné boty, které si můžeme dovolit, koupím mu je. Je ale dobře vychovaný, je to slušný a milý kluk." A taky neskutečně roztomilý, dodáváme.

Alonsovy nejlepší outfity si můžete prohlédnout v naší galerii:

Autor: mab