Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Vyměňte sukni za šortky! Nosí se i do práce

1. července 2013 | 10:00

Šortky vládnou letošnímu létu. Na rozdíl od předchozích let už to ale nejmusí být jen ty kraťoučké džínové. Kraťasy pro rok 2013 jsou elegantní, příjemné na nošení a dokáží nahradit i sukni. Ať už v kanceláři nebo na večírku...

Nic proti šortkám v mikrodélce, z módy asi jen tak nevyjdou a jsou skvělou volbou na festival i na víkendovou procházku. Jejich elegantní protipól ovšem letos tvoří delší, volnější varianta, která má luxusní - a tak trochu retro - nádech.

Pokud nemáte přísný firemní dress code, klidně nechte pouzdrovou sukni doma a zamiřte do práce ve stylových šortkách. Košili zastrčte dovnitř a přidejte nízké sandálky (žabky tentokrát opravdu ne).

Vyrážíte na party? Inspirujte se celebritami a k šortkám oblékněte ladící sako. Sandálky vyměňte za lodičky nebo boty na klínku; jen pozor na vysoké jehlové podpatky, v kombinaci s kraťasy můžou působit lacině.

Nedbalý šmrnc

Šortky v krémové, béžové nebo pudrové barvě už nepatří jen na safari. Přidejte klasickou bílou košili, neutrální doplňky a pár náušnic, které outfit rozzáří. Úspěch zaručen!

...
Autor: archivy firem

Tón v tónu

Celý outfit v jedné barvě není zrovna nenápadný, zato je maximálně trendy. Hrajte si třeba s různými odstíny modré a tyrkysové - a všechno odlehčete s pomocí džínové košile.

...
Autor: archivy firem

Jako gejša

Šortky v asijském stylu jsme si zamilovaly! Vsadíte-li na podobně výrazný kousek, zbytek outfitu může být tlumený. Atmosféru doladí zajímavý šperk a splývavá vestička nebo dokonce kimono.

...
Autor: archivy firem

Autor: Marie Barvínková