Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Festivalová móda podle celebrit: Ani bláto je nezastaví!

3. července 2013 | 07:00

"Vary" jsou teprve v polovině, ale my už pomalu pomýšlíme na festivaly trochu jiného rázu - na ty hudební. Jestli stejně jako my některý z nich navštěvujete pravidelně, nejspíš dobře víte, že podmínky bývají občas náročné. I tak ale můžete být šik!

Praxi v tom mají i slavné dámy, které každý rok vyráží na monstrózní festival v britském Glastonbury. Minulý víkend jste na něm při troše štěstí mohli potkat třeba modelku Kate Moss, zpěvačku Ritu Ora nebo herečku Siennu Miller. Necháte se jimi inspirovat? Víme, co ve vašem batohu nesmí chybět:

Holinky a džínové šortky

V téhle nadčasové kombinaci si libují všechny festivalové matadorky. A není divu! Můžete se v ní slunit a brodit bahnem zároveň, což je situace pro letní klima více než typická. Místo holinek dobře poslouží i pevné kozačky. Pak už chybí jen pohodlný top a pár doplňků...

...
Autor: archivy firem

Klobouk nebo čelenka

Zatímco plstěný, látkový nebo slaměný klobouk vás ochrání před zrádným sluníčkem, s výraznou čelenkou budete jednoznačně za hvězdu. Je na vás indiánská čelenka, jakou předvedla modelka Poppy Delevingne, přece jen trochu moc? A co byste řekla romantickým květinám?

...
Autor: archivy firem

Sluneční brýle

Zeptejte se Kate Moss! Nejen ona bez nich nedá ani ránu - podle našich zkušeností je nejvíce oceníte, až ráno vykouknete ze stanu. Jestli chcete být jako Kate, nezapomeňte také kombinovat potisky (mezi horké trendy patří květinové i etno vzory) a přidat trochu lesku třeba v podobě cool bundičky.

...
Autor: archivy firem

Autor: Marie Barvínková