Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Adele vybírá svatební šaty: Opičí se po vévodkyni Kate?

18. dubna 2013 | 14:30

Když už svatba, tak ve velkém stylu, řekla si nejspíš zpěvačka Adele (24) která patří mezi nejbohatší umělce dneška. Vdávat se možná bude v šatech od návrhářky Jenny Packham, která obléká i Kate Middleton.

Sama Adele sice mlží, ale světové magazíny včetně britského Vogue citují zdroj, který měl sladké tajemství vyzradit: "Adele plánuje obřad na konec léta nebo začátek podzimu. Vyhlédla si šaty od své milované Jenny Peckham."

Ani ona, ani mluvčí návrhářky ovšem spolupráci nepotvrdili, a prostor pro spekulace tak zůstává otevřený. Je však téměř jisté, že si zpěvačka jako pravá vlastenka vybere róbu od britského designéra.

Módní experti nevylučují ani možnost, že Adele zvolí róbu od Sarah Burton, která tvoří pod značkou Alexander McQueen. Právě z její dílny pocházely i svatební šaty samotné vévodkyně z Cambridge.

Fanoušci i módní svět očekavají zprávu o tom, v čem Adele řekne "ano" podnikateli Simonovi Koneckimu, se stejným napětím, jaké předchází důležitým fashion weekům. Už teď tušíme, že půjde o stylovou událost roku!

Autor: mab