Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Šik boubelka Adele: Nechci být vyzáblý diblík!

20. ledna 2013 | 06:00

Adele - to není jen vynikající zpěvačka nedávno nominovaná na Oskara, ale šik boubelka, která svá kila umí nosit a dotáhla to až na titulní stranu prestižního časopisu Vogue.

Adele není žádná modelka, nechlubí se štíhlou postavou a přes to všechno dokáže být sexy a okouzlit nejen své fanoušky.

„Nikdy jsem neměla ambice být hubená jako modelky v módních časopisech,“ říkala třiadvacetiletá zpěvačka poté, co její váhu zkritizoval módní guru Karl Lagerfeld, návrhář módního salonu Chanel.

„Svá kila mám prostě ráda. Nikdy jsem nekoukala na obálky časopisů či hudební klipy a neměla pocit, že musím vypadat stejně, abych byla úspěšná. Nechci být žádným vyzáblým diblíkem s prsy trčícími z dekoltu. Nechci nic takového dělat a opravdu nechci lidi mást a nebýt tím, kým opravdu jsem,“ prohlásila.

To však neznamená, že by ji móda nezajímala. Naopak. Adele miluje nové věci, netradiční výrazné líčení, různorodé, složité účesy a originální módní doplňky. Ostatně právě ona vrátila černé barvě onu noblesu a výjimečnost.

Na jakékoli společenské události doslova září. A určitě zazáří i v březnu na předávání prestižních filmových cen Oskar. Její hit Skyfall k nové Bondovce byl totiž nemovinovaný za nejlepší filmovou melodii roku.

Adele se sice výrazně obléká, ale své soukromí si bedlivě střeží. Své těhotenství tajila před veřejností až do sedmého měsíce. A novináři dodnes neměli možnost zahlédnout nebo zjistit jméno jejího syna, který se narodil loni v říjnu.

Díky porodu a mateřství sice Adele poněkud utlumila své aktivity i koncerty, ale v létě se plánuje ke svým fanouškům vrátit v plné síle. Přestala kouřit, začala cvičit pilates a dokonce se vzdala i svého oblíbeného cideru.

Autor: Alice Rossi