Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Módní lekce: Oblékněte se do černo-bílé elegance!

17. července 2012 | 11:03

Když se venku žení doslova všichni čerti, ztrácíme náladu na barevné oblečení. Ale nevadí! Dokonale totiž můžeme vypadat i v jednoduché, černo bílé kombinaci! Inspirujte se následujícím článkem!

Listujete s chutí módními časopisy a kroutíte hlavou, jak to všechny ty stylistky a celebrity dělají, že i v obyčejné bílé, nebo černé barvě vypadají dokonale? Není to přece žádná věda, stačí jen trocha pomoci a zvládnete to i sama!

Černo bílá nemusí vždy působit tvrdě a neforemně. Mnoho z nás má na paměti, že v této barevné kombinaci se chodí jen k soudu, na pohřeb, nebo na svatbu. Ale není tomu tak! Naopak v těchto barvách může každá z nás působit jemně, étericky, nepřístupně, nebo romanticky. Jen jediné je k tomu potřeba. Cit a touha být krásná!

 Pro milovnice stylu

SPOJ
Autor: Archiv firem

Pokud si nepotrpíte na šatečkách, podpatcích, ani výstřizích, nemusíte jít pro inspiraci daleko. Na chladnější den vás zahřejí originálně řešené legíny, delší svetr, řešený jako indiánské poncho a pohodlné tenisky. Celek pak už stačí doladit kvalitní kabelkou a jako třešničku na dortu doporučuji na hlavu nasadit krásný klobouček!

Za elegantní dámu
SPOJ
Autor: Archiv firem

Ženskost je ta nejničivější zbraň, kterou vůbec můžeme mít. Pokud ráda oslňujete svým šarmem a spíše než odrbané džíny a ošlapané tenisky nosíte šaty a elegantní sandálky, zvolte tuto variantu. vypasované, černo bílé šaty slaďte s krásnými hodinkami, na nohy místo podpatků nazujte něžné sandálky a nezbytnosti schovejte do prostornější kabelky. Ještě více sexy budete, když do vlasů zapnete sponky ve tvaru růží.

Sexy pánský styl
SPOJ
Autor: Archiv firem

Pokud se nám počasí umoudří (v to m doufám), a my budeme zase moci obléknout kraťasy, určitě vyrazím v podobném modelu. Něžné, bílé kraťásky doplním černým svetrem s punkovým kováním a náramkem v podobném stylu. Celek skvěle doladí netradiční kabelka, gumové balerínky a hodinky, díky nimž budete všude v čas.

Autor: Eva Dvořáková