Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Buďte šik! Oblékněte si jedny šaty 4x jinak

11. července 2012 | 15:30

Máte jedny oblíbené šaty a jednu vyzkoušenou kombinaci jak je nosit a nevíte, s čím jiným by se daly zkombinovat? Zkuste se inspirovat tímto článkem, kdy si v jedněch šatěch můžete vyrazit do práce, na koncert, do města, nebo klidně i na party!

Šaty jsou velmi ženská záležitost a řekla bych, že bez výjimky sluší všem. Proto jsem se rozhodla vybrat právě je a představit vám je ve čtyřech různých kombinacích.

Proč? Tento článek by vás měl inspirovat, nabudit k módní kreativitě a nadšení. Vždyť je to tak jednoduché! Musí vás to totiž hlavně bavit! Ke kombinování jsem pro vás vybrala vypasované modro-bílé pruhované šaty s ideální délkou nad kolena.

Do města

Co na sebe do města? Zkombinujte jednoduché pruhované šatečky s podpatky (co kdybyste narazily na nějakou celebritu), psaníčko ve stejném stylu, a nasaďte si kulaté brýle. Na sexappealu vám také přidá velký, červený klobouk!

SPOJ
Autor: Archiv firem

Do práce

V práci musí každá z nás vypadat rpostě dobře. Rozhodně je fajn být upravená a cítit se dobře, ať už vás práce baví, či nikoliv. Zkuste variantu s jemně lososovým svetrem ve společenském střihu se sandálky a taškou v přírodních barvách. Abyste celý outfit tak trochu "rozsvítily", opásejte se jasně žlutým páskem a na oči nasaďte brýle se žlutými, transparentními obroučkami.

SPOJ
Autor: Archiv firem

Na koncert

Kamarádka, příbuzný, nebo přítel vás pozval na koncert, vy zrovna jdete z práce a nevíte co na sebe? Nemusíte se nijak dlouho převlékat? Nechte si na sobě šaty, a vyměňte všechno ostatní! Křivák ve velbloudí barvě působí sice možná moc drsně, ale k šatům se hodí. Kombinace punkových prvků, v podobě s okovanou kabelkou a hroty na krk, bude působit skvěle spolu s romantickými, růžovými balerínkami s mašlí.

Jedny šaty 4x jinak? Jde to!
Autor: Archiv firem

Na party

Každý se občas potřebuje tak trochu odvázat. Pokud budete vyrážet třeba na dámskou jízdu, pak jsou šaty jasná volba. nač se trápit v ultrakrátkých sexy šatech, když můžete být za hvězdu i v těch, ve kterých chodíte do práce, či na nákupy? Je akorát potřeba vyladit doplňky. Pokud nejdete cíleně lovit "pana vyvoleného", šatečky doplňte vtipnou broží a botami na klínku s růžovými, neonovými akcenty. Celý outfit krásně doplníkrásná, veselá kabelka.

SPOJ
Autor: Archiv firem

Autor: Eva Dvořáková