Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Polonahé nevěsty: Šokující móda bývalé prostitutky Zahie Dehar

3. července 2012 | 17:13

Módní návrhářka Zahia Dehar (19) šokovala Paříž svou svatební kolekcí šatů a spodního prádla. Módní show značně připomínala její někdejší profesi prostitutky.

Fantazie samozvané návrhářky Zahie Dehar nezná, co se sexuality týče, hranic. Modelky její přehlídky byly obnažené víc, než se na spodní prádlo sluší. Erotika sálala z každého kousky, a to včetně šatů pro nevěsty!

Pokud jste si mysleli, že velkolepé módní show Victoria´s Secret jsou divoké a sexy, viděli jste toho zatím málo. Jejich „Andílci“ s tváří hvězdných topmodelek včetně naší Karoliny Kurkové jsou kromě prádla zahalené do skvostných křídel a různých bláznivých kostýmů.

To na show Zahie modelky mají jen to málo, co pro ně vymyslela, tedy nezakrývají skoro nic. A návrhářka neváhala vytvořit dokonce svatební bikiny, které jsou vlastně malé závojíčky připevněné na ozdobném závěsu volně okolo krku a na bocích modelky, spoře zahalující pouze to nejnutnější.

Tak co dámy, postavily byste se v takové „róbě“ před oltář?

Svatební bikiny podle návrhářky Zahie Dehar
Autor: EPA
Zahia proslula před dvěma roky skandálním odhalením v médiích, když jako nezletilá šestnáctiletá prostitutka, obšťastňovala tři hráče francouzské fotbalové reprezentace.

Podnikavá dívčina se tak dostala do všeobecného povědomí a briskně si začala budovat kariéru v módním průmyslu.

Zaujala hned svou první sexy kolekcí, kterou představila počátkem letošního roku a získala dokonce přízeň samotného módního guru Karla Lagerfelda.

Erotické modely Zahie Dehar:


Autor: bak