Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Rozpolcená Kate Moss: Jsem ďábel i jeptiška!

13. února 2012 | 13:18

Drogová závislost i nebezpečný vztah se zpěvákem Petem Dohertym. To jsou ponuré okamžiky v životě super modelky Kate Moss (38). S tím špatným i dobrým ze svého života se teď svěřila časopisu W Magazine.

Pózuje už více než dvě desetiletí. A stále je žádaná. Není ani divu. Osmatřicetiletá modelka opět ukázala, že má obrovský talent pro transformaci. Při focení do časopisu W Magazine se proměňovala jako chameleon. A pokaždé byla téměř k nepoznání.

Na březnové obálce časopisu W Magazine je zobrazená ve dvou odlišných úhlech pohledu. Na jedné, kde dominuje bílá farba, je její tvář jemná a něžná, připomíná anděla a světlé body v její kariéře. Těmi je například narození dcery a manželství s Jamiem Hincem.

Na jedné titulní straně se Kate Moss stylizuje do role anděla, na druhé démona.
Autor: profimedia.cz

Na druhej obálce pohled upoutají dramaticky temně rudé rty a černá krajka kolem obličeje. Ta by by měla zobrazovat období její drogové závislosti i nebezpečný vztah se zpěvákem Petem Dohertym.

Uvnitř časopisu najdeme celou kolekci démonických snímků. Z nehybných tváří a bezedných očí jde často strach. Kate s rohy v sexy černém korzetu, jako jeptiška v latexu, s punčochami a vysokými podpatky. Na invalidním křesle s černými havrany na ramenou. Ani v bílých šatech, se svatozáří na hlavě a černým křížem v ruce Kate příliš "andělsky" nevypadá. Posuďte sami!