Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nej outfity uplynulého týdne: Amal Clooney poprvé ukázala bříško, Sharon Stone v průhledném!

  • 28. února 2017 | 06:00

    Uplynulé dny se ve světě celebrit opět nesly v duchu společenských událostí, filmových premiér a předávání nejrůznějších cen. Podívejte se, jaké šaty a outfity oblékly slavné krásky. Které z nich to slušelo, a kdo naopak s výběrem šatů šlápl úplně vedle?

  • Kate Upton (24)

    Na samotné předávání Oscarů se nedostane každý. Pozvánky dostanou jen nominovaní a ti nejváženější z filmového světa. Na následnou párty Vanity Fair pak dorazí další známé tváře. Nechyběla třeba modelka s ženskými tvary Kate Upton, která své přednosti vystavila na odiv. Stříbrnomodré šaty pokryté blýskavými flitry jí padly jako ulité a díky nim byla nepřehlédnutelná. Povedly se i účes s nádechem meziválečné doby a výrazné, ale vkusné líčení. Super!

    Kate Upton
    Autor: profimedia.cz
  • Heidi Klum (43)

    Na oscarovém večírku nechyběla ani modelka Heidi Klum, která k této příležitosti oblékla černou róbu zdobenou peřím. Jak už bývá zvykem, modelka vypadala bezchybně. K šatům přidala jen nápadné náušnice a výrazné kouřové líčení a to úplně stačilo. Na párty vyrazila společně se svým třicetiletým přítelem Vitem Schnabelem, vedle kterého zářila štěstím. Držíme palce, ať vztah se zajíčkem krásné modelce vydrží. 

    Heidi Klum
    Autor: profimedia.cz

    Video se připravuje ...
    Podívejte se, jak to slavným slušelo na večírku Vanity Fair po předávání Oscarů • VIDEO: youtube.com_EasyTech/BPŽ

  • Jessica Biel (34)

    Jednou z hvězd, které se zúčastnily slavnostního galavečera předávání cen Oscar, byla herečka Jessica Biel. Ta přišla v doprovodu svého manžela, zpěváka Justina Timberlakea, který zahajoval celý večer svým hudebním a tanečním vystoupením. Během zpěvu si stihl zatančit i s manželkou a celý sál se pohupoval v rytmu energické písničky Can´t Stop the Feeling. Ale zpět k Jessice, která ve zlatých šatech KaufmanFranco vypadala famózně. Přesto se však nevyhnula parodii od Toma Lenka, který si střílí z outfitů slavných. 

    Jessica Biel
    Autor: profimedia.cz

    Tom Lenk
    Autor: instagram

  • Sharon Stone (58)

    Herečka Sharon Stone má stále ještě co ukazovat. Na společenské akci Elton John AIDS Foundation Academy Awards oblékla sice černé, ale průsvitné šaty. Takovou róbu si dva roky před šedesátkou může dovolit opravdu jen málokterá žena. Od hlavy až k patě dokonalá! Tleskáme!

    Sharon Stone
    Autor: profimedia.cz
  • Amal Clooney (39)

    Krásná právnička Amal Clooney poprvé ukázala rostoucí těhotenské bříško. Dosud nosila především oversized oblečení a před veřejností své těhotenství zatím skrývala. V pátek tomu však bylo jinak. Na slavnostní 42. ročník udílení filmových cen César oblékla nádhernou bílou róbu, pod kterou se už nedalo nic skrývat. Přestože hlavní hvězdou měl být George Clooney, který přišel převzít jednu z cen, v hledáčku fotoaparátů a kamer byla spíše jeho žena Amal. Při svém projevu řekl, že není chvíle, kdy by nebyl hrdý, že je manželem tak dokonalé ženy. 

    Amal Clooney
    Autor: profimedia.cz

Diskuse ke článku
.