Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Nej outfity uplynulého týdne: Decentní Pamela Anderson i nejhlubší výstřih!

  • 16. května 2017 | 06:00

    Uplynulé dny se ve světě celebrit opět nesly v duchu společenských událostí, filmových premiér a předávání nejrůznějších cen. Podívejte se, jaké šaty a outfity oblékly slavné krásky. Které z nich to slušelo, a kdo naopak s výběrem šatů šlápl úplně vedle?

  • Gillian Anderson (48)

    Na předávání cen BAFTA dorazila nestárnoucí herečka Gillian Anderson o berlích, které odložila jen na chvilku během focení. Představitelka agentky Scullyové v seriálu Akta X i tak vypadala báječně. Nejenže po více než dvaceti letech od natáčení téměř nezestárla, ale také moc dobře ví, jaké šaty jí sluší. Květované šaty s decentními volánky a rafinovaným průstřihem na hrudníku jí padly jako ulité. Bezchybné, tleskáme!

    Gillian Anderson
    Autor: profimedia.cz

  • Eleanor Tomlinson (24)

    O zaručeně nejhlubší výstřih se na předávání filmových a televizních cen BAFTA postarala okouzlující herečka Eleanor Tomlinson. Ta oblékla metalické vyšívané šaty s dlouhými rukávy, ve kterých dokonale vynikly její postava i ženské přednosti. Povedené byly i ledabylý rybí cop a přirozené líčení. 

    Eleanor Tomlinson
    Autor: profimedia.cz

  • Pamela Anderson (49)

    Na premiéře nového filmu Pobřežní hlídka samozřejmě nemohla chybět ani hvězda původního seriálu Pamela Anderson. Ta před padesátkou vypadá snad ještě mnohem lépe než tehdy v 90. letech. Velká prsa a blond vlasy jsou pro ni typické, ale v poslední době sází i na přirozený make-up a nepříliš vyzývavé oblečení, což ještě před pár lety nedělala. Jemné líčení ji omlazuje a v blýskavé róbě zářila na míle daleko. Krása!

    Pamela Anderson
    Autor: profimedia.cz

  • Pavlína Němcová (44)

    Jedna z nejkrásnějších a nejúspěšnějších českých modelek Pavlína Němcová si nenechala ujít otevření nového vlasového studia Michala Zapomněla. K této příležitosti oblékla bílé krajkové šaty ve viktoriánském stylu, které krásně zvýrazňovaly její štíhlý pas. Zdánlivě romantické šaty doplnila o efektní černé boty a psaníčko a dodala jim svěží rockerský nádech. Pavlína v tom zkrátka umí chodit!

    Pavlína Němcová
    Autor: profimedia.cz

    Podívejte se na velký rozhovor s Pavlínou Němcovou, ve kterém se svěřila, jestli manželovi odpustila násilí i to, že jí vzal syna: 

    Video se připravuje ...
    Pavlína Němcová: Odpustila manželovi násilí a že jí vzal syna? Sledujte Nej ženy Česka! • VIDEO: Adam Balažovič / BPŽ

  • Ashley Graham (29)

    Jedna z nejslavnějších plus size modelek současnosti Ashley Graham se za své plné křivky rozhodně nestydí. Nemá problém své tělo ukázat v plavkách, na které mimochodem dělá jednu reklamní kampaň za druhou, a tak není divu, že ani upnuté oblečení nebo bílá barva pro ni nejsou tabu. Korzetový vršek s pouzdrovou sukní však nebyla šťastná kombinace. Ashley to jindy umí mnohem lépe. 

    Ashley Graham
    Autor: profimedia.cz

Klíčová slova:  ze života hvězd, outfit, vip, trendy, móda, oblečení
Diskuse ke článku
.