Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Konečně si věří! Nová prsa navrátila křehké Kristýně ztracené sebevědomí

10. května 2022 | 05:00

Životem nás doprovází radostné okamžiky, ale i překážky a strasti, jejichž nástrahám jsme vystaveni. Naší dnešní bojovnicí s nepřízní osudu je mladá maminka tří dětí, která po ztrátě poprsí a nevydařeném vztahu ztratila i tolik potřebné sebevědomí. Svým problémům se ale postavila čelem a rozhodla se jít cestou za lepším životem.

I když Kristýna svým vzhledem připomíná velmi křehkou ženu, naopak je velmi silná a statečná. Už její příběh lásky je neuvěřitelný. Její život se točí kolem tří dětí, které má s jediným partnerem. Vztah jim ale i přes nespočet návratů a nových šancí nevyšel, a jejich cesty se tak rozešly.

Na mladé mamince se těhotenství a kojení fyzicky podepsalo. Ztratila své poprsí a s ním i sebevědomí, což bylo hlavním impulzem pro to, přihlásit se do pořadu Vysněná krása, který můžete vidět na svých obrazovkách každý pondělní večer ve 21.30 na Primě.

Vadí mi to hlavně kvůli sobě, opravdu nerada se na sebe koukám, třeba v létě jsem měla problém jít v plavkách na koupaliště, takže z tohoto důvodu jsem to chtěla řešit,“ svěřila se v pořadu půvabná brunetka.

Na cestě za jejím snem ji doprovázela její sestra Iveta, se kterou má velmi blízký vztah. Byla jí nejen psychickou oporou, ale především jí pomáhala s hlídáním dětí, jelikož operace prsou vyžaduje striktní rekonvalescenci. Pohyby, při nichž by mladá maminka namáhala prsní svaly, měla zakázány. Ivetina pomoc byla tak vřele vítána.

Operaci prsou podstoupila Kristýna v Bratislavě. Svěřila se do rukou doktorky Barbory Brezové, která stejně jako naše dnešní hrdinka má tři děti, a tak přesně rozuměla tomu, co Kristýna prožívá. Vedle operace absolvovala mladá maminka i laserové ošetření pleti, plazma lifting a dermatologické zákroky – výplň nosoretních rýh a mimických vrásek na čele. Pomyslnou třešničkou bylo vybělení zubů, ale především pak konečný styling a líčení, kterému se podrobila i její sestra Iveta.

Co říkáte na její proměnu? Na fotky před a po se podívejte do naší fotogalerie!

Autor: Žaneta Podlahová