Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Dejte sbohem nedokonalostem!

18. listopadu 2019 | 00:00
Prezentace klienta |

Nikdo není dokonalý a od finiše připomínající masku, se navíc konečně opouští. Přesto dokážou při raním pohledu do zrcadla popraskané žilky, červený pupínek, nebo kruhy pod očima pořádně potrápit. Naučte se pár triků, díky kterým na vás protančenou noc nikdo nepozná.

Natálie Haasová (29)

Marketingový specialista

„Přestože už mi táhne na třicet, dokážou mě čas od času pubertální pupínky ještě pořádně potrápit. Navíc se mi pleť dlouho hojí, a tak se chci kromě důkladného odličování a správné kosmetické péče naučit i to, jak tvář sjednotit a drobné nedokonalosti přirozeně zakrýt.“

Natálie před proměnou.
Autor: AVON Cosmetics

Krok za krokem:

Autor: AVON Cosmetics

Unavenou pleť probudíte k životu rozjasňující textilní maskou, která zanechá pocit hydratované a svěží pleti. Masku naneste na čistou pleť třeba jako součást večerního relaxačního rituálu.

Autor: AVON Cosmetics

Před nanesením make-upu zakryjte nedokonalosti speciálně zabarveným korektorem. Právě zelená barva neutralizuje červenou, a je proto vhodná na pupínky nebo červené žilky. Korektor vklepejte do ztracena do pleti a nezapomeňte ho překrýt ještě klasickou tělovou barvou.

Autor: AVON Cosmetics

Krycí CC krém se postará o sjednocený tón pleti po celý den. Není příliš hutný a pokožku tak nezatěžuje a zanechává ji svěží. Navíc má vysoký ochranný faktor 50, který je nezbytnou součástí péče o pleť i zimním období.

Autor: AVON Cosmetics

Rtěnka je třešničkou na dortu každého dokonalého líčení. S příchodem zimy se nebojte trochu přitvrdit a vyzkoušet slušivé bordó nebo švestkové tóny.

Jak používat barevné korektory?

Tip: Přední vizážista Pavel Bauer radí: „V první řadě je důležité uvědomit si, jakou nedokonalost se snažíte zakrýt a jaký tón pokožky máte. Podle toho totiž sáhnete po barvě, která je k potlačení daného problému určena. Obecně platí, že zelená kryje začervenaní a žlutá rozjasní a potlačí známky únavy především u světlejší pleti. Pro tmavší pokožku je vhodná meruňková, která si poradí se zakrytím pigmentových skvrn a tmavě hnědých až šedých kruhů pod očima. Stejně jako fialová, která funguje na zašedlá místa a zanechává svěže vypadající pleť."

Natálie po proměně.
Autor: AVON Cosmetics

Více o společnosti AVON se dozvíte zde.