Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Máme narozeniny, ale dárek dostanete vy!

21. října 2019 | 00:00
Prezentace klienta |

Oslavte s námi narozeniny a využijte slevu 30% při nákupu na e-shopu Ziaja, při zadání hesla #ziaja30let

Jak to začalo?

Vydejte se s námi na krátkou cestu do historie, která odstartovala před 30 lety, v Polsku. Ziaja byla založena v roce 1989 Alexandrou a Zenonem Ziaja, vystudovanými farmaceuty, kteří zasvětili celý svůj život právě kosmetice.

Jejich nadšení a znalosti účinků přírodních látek dnes reprezentuje více než 1 000 vysoce kvalitních, cenově příznivých výrobků inspirovaných přírodou, které jsou přizpůsobené potřebám pokožky: od péče o pleť, péči o tělo a vlasy, zubní péči až po péči o nejmenší.  

Autor: 

Naším prvním produktem byl olivový krém, který úspěšně prodáváme dodnes. Za 30 let jsme dosáhli pozice jedné z nejlepších kosmetických společností v Polsku. V současné době je Ziaja značkou, která obsahuje širokou škálu moderních produktů a naše nabídka zahrnuje asi 1 000 výrobků šetrných k životnímu prostředí.
Produkty prodáváme po celém světě a v ČR najdete už 5 kamenných prodejen – Praha, Plzeň, Zlín, Olomouc a České Budějovice.

Účinné látky použité ve výrobcích jsou pouze přírodního a biotechnologického původu. Najdete zde kromě komplexu složek kozího mléka i kakaové máslo, extrakt z olivového oleje, listu manuka, arganový olej, aloe vera, olej canola, bambucké máslo a mnoho dalších, které můžete objevit v prémiových značkách péče o pokožku.  

Ekologie je pro nás důležitá

Všechny výrobky Ziaja jsou vyráběny v moderních zařízeních umístěných v ekologické zóně s vlastním zdrojem vody. K dispozici jsou 4 laboratoře vybavené nejmodernější technologií pro výzkum a vývoj, fyzikální a chemické analýzy, mikrobiologickou kontrolu a kontrolu kvality. Sofistikované a vysoce kvalitní farmaceutické receptury jsou dostupné zákazníkům ve více než 50 zemích světa, úspěšnost značky dokládá více než 80 milionů ročně prodaných produktů. 

Autor: Ziaja

Jsme velmi hrdí na to, že si značka Ziaja získala tolik důvěry a sympatií od zákazníků, kteří oceňují vysokou kvalitu produktů a mimořádně bohatou nabídku, která umožňuje komplexní výběr vhodných produktů péče. Neustále se zájmem nasloucháme potřebám našich klientů, kteří jsou od začátku pro nás neomezenou inspirací a motivací.

VŠECHNO NEJLEPŠÍ a těšíme se na další roky s vámi!