Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Podzimní líčení podle posledních trendů! Více, co právě letí?

11. září 2019 | 00:00
Prezentace klienta |

Podzim je ideálním časem pro všechny módní i kosmetické nadšence. Spousta nových trendů jak v módě, tak kosmetice nabízí možnost vyřádit se a nebát se trochu zaexperimentovat. Posuďte samy, jak Zdeňka díky výraznějšímu líčení prokoukla.

Zdeňka Goričev Hrdličková

Filmová herečka

Zdeňka preferuje sportovnější módu a přirozený make-up. Výrazně nalíčené rty proto nosí jen na vyloženě slavnostní příležitosti. Naším cílem bylo ukázat, že kouřové oči v zemitých tónech nebo rty ve vínových odstínech si můžete dovolit i na běžné nošení.

Autor: AVON

Tip: Přední vizážista Pavel Bauer radí: „S příchodem podzimu je potřeba věnovat pozornost péči o pleť a zároveň si můžete hrát s dramatičtějším líčením. Pleť nezapomeňte chránit před ranními mrazíky hydratačními séry i pravidelnými vyživujícími maskami. Co se make-upu týče, nosí se matné tmavé rtěnky, které tvoří kontrast s jinak takzvaně nahým líčením. Pokud chcete naopak pozornost upoutat na vaše oči, pořiďte si hnědou tužku, kterou oko obkreslíte a štětečkem do ztracena rozetřete. Během chvíle tak vytvoříte jemné kouřové líčení, vhodné i na denní nošení, které váš pohled poutavě zvýrazní.“

Vybrané produkty si můžete od října vyzkoušet v novém AVON BEAUTY POINT v centru Westfield Chodov.