Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Letní péče o tělo, pleť a vlasy

  • 29. července 2019 | 00:00

    Léto je nádherné období, ale pro naši pleť, pokožku a vlasy velice náročné. Proto musíme péči věnovat maximální pozornost. Profiskin.cz expert na krásu vám poradí jak se v létě starat o své tělo, pleť i vlasy.

  • 1. Balzám na rty

    Autor: BCM Group

    Chraňte své rty před vysušením a použijte ikonický balzám na rty od ARTDECO. Tento balzám se letos dočkal i dvou nových odstínů, které vaše rty lehce zabarví podle pH vaší pleti.

  • 2. Hydratační rtěnka

    Autor: BCM Group

    Pokud preferujete výraznější barvu rtů i v létě, tak vám nesmí v kosmetické taštičce chybět hydratační rtěnka ARTDECO s magickým proužkem přidané kyseliny hyaluronové. Na Profiskin.cz ji můžete pořídit v 8 odstínech. 

  • 3. Tónovací krém

    Autor: BCM Group

    V létě nechce mít nikdo z nás na obličeji nános make-upu. ARTDECO představuje nejžhavější novinku sortimentu, a to tónovací krémy. Tónovací krém pleť vyživuje a zároveň lehce kryje nedostatky. K dostání je ve třech odstínech, takže si vybere každý.

  • 4. Odličování

    Autor: BCM Group

    Masážní a odličovací rukavice Glov jsou ideální na cesty. Zaberou málo místa a zároveň dokáží zázraky. Odličovací rukavice odlíčí jen čistou vodou i voděodolný make-up a masážní rukavicí na tělo si dopřejete jemný peeling a zároveň se zbavíte celulitidy.

  • 5. Opalování

    Autor: BCM Group

    Všichni víme, že vystavovat tělo slunečním paprskům není zdravé, a proto Profiskin.cz nabízí také oblíbenou značku samoopalovacích australských produtků MineTan. Na Profiskin.cz najdete několik odstínů od zlatavého až po ultra tmavý. MineTan je oblíbená značka i českých a zahraničních influencerů.

  • 6. Opalování pro muže

    Autor: BCM Group

    Samoopalování již dávno není jen záležitost žen. Například finalisté Muže roku 2019 používají samoopalovací pěny MineTan pravidelně. Pěna Workout Ready je pro ně totiž jako dělaná, jelikož je odolná vůči potu, takže při návštěvě fitka o své opálení nepřijdou.

  • 7. Vlasy

    Autor: BCM Group

    Jak pečujete o své vlasy v létě? Slunce, písek a vysoké teploty vlasům moc neprospívají, proto je dobré věnovat koruně krásy v létě zvláštní pozornost. Vlasové jednorázové termální masky ikoo jsou vyrobeny dle korejské receptury a na Profiskin.cz jsou k dostání ve třech variantách: detox, color protect a hydratace pro přírodní vlasy.

  • 8. Dětská pokožka

    Autor: BCM Group

    Dětská pokožka je velice citlivá, a proto nejen v létě si zaslouží tu nejlepší péči. Dětský olej Frei öl obsahuje výhradně přírodní oleje a vitamín E, který podporuje přirozený vývoj dětské pokožky. Proč maminky tento olej milují, se dozvíte na e-shopu www.profiskin.cz.

Autor: Prezentace klienta