Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Přemýšlíte, čím podarovat letos na Vánoce svou kamarádku? Máme pro vás několik tipů

10. prosince 2018 | 00:00
Prezentace klienta |

Jednu nebo několik, každý z nás nějakou kamarádku má. A určitě přemýšlíte, čím jí letos k Vánocům udělat radost. Pokud stále nemáte vybráno, máme pro vás několik tipů, se kterými zaručeně sklidíte u své „nej“ úspěch.

Paletka očních stínů Revolution by Petra

Oční stíny jsou základ a patří do kosmetické taštičky každé ženy nebo dívky. Značka Revolution na paletce spolupracovala se známou bloggerkou Petrou LovelyHair a výsledek opravdu stojí za to.

Paletka navržená Petrou LovelyHair.
Autor: www.notino.cz

Paletka Makeup Revolution by Petra obsahuje 36 vysoce pigmentovaných očních stínů a najdete na ní jak základní odstíny, tak i celou škálu odstínů pro vytvoření kouřového efektu na slavnostnější líčení. Pro ty ještě odvážnější je paletka doplněna o červenou, žlutou, oranžovou, růžovou nebo petrolejovou barvu.

Luxusní sada od Lancome

Lancome asi není nutné moc představovat. Její výrobky jsou známkou luxusu a nejvyšší kvality. Pro letošní Vánoce si tato značka připravila dárkovou sadu, která uspokojí i tu nejnáročnější ženu. Romanticky růžově zabalená sada obsahuje parfémovanou vodu La Vie Est Belle L’Éclat, které dominuje květinově svěží vůně s lehkým podtónem citrusů a mandarinky,  mini řasenku Hypnôse a mini rtěnku L’Absolu Rouge Matte.

Dárkový set Lancôme.
Autor: www.notino.cz

Sada na vlasy Maria Nila

Touží vaše kamarádka po pevných a zdravých vlasech? Pořiďte jí vlasovou sadu Maria Nila Structure Repair. Šampon i kondicionér jsou určeny pro obnovu poškozených vlasů, jejich pevnost a přirozený lesk. Zároveň vlasy hloubkově hydratuje a vyživuje. Je vhodná zejména na suché a chemicky ošetřené vlasy a je 100% vegan, takže ji budete moci pořídit i své bio kamarádce. V sadě najdete ještě navíc také jemné svěží mýdlo na ruce od Meadow.

Přírodní péče o vlasy značky Maria Nila.
Autor: www.notino.cz

Pro ty nerozhodné

Stále nevíte, jaké dárky k Vánocům by vaši kamarádku nejvíce potěšily? Nechte to na ní a pořiďte jí dárkový voucher. Na notino.cz seženete dárkové poukazy pro muže i pro ženy.  Dárkový poukaz můžete pořídit tištěný i online v hodnotě 500, 1000, 1500 Kč.

Nerozhodné zachrání dárkový poukaz.
Autor: www.notino.cz

Více inspirace na vánoční nákupy najdete na notino.cz