Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Nejvoňavější sprchové gely do osmdesáti korun, které musíte mít!

12. května 2018 | 06:00

Sprchové gely jsou jednou z těch věcí, které v koupelně mizí nejrychleji. Koupíte je v cenovém rozmezí třiceti až klidně pěti set korun, proto se hodí na nich nějakou korunu ušetřit. My jsme pro vás vybraly ty nejvoňavější novinky, které seženete do 80 korun.

Nic neodkáže tak dobře probudit jako sprcha po ránu a osvěžující vůně. Zatímco v zimě saháme po pečujících sprchových gelech pro vysušenou pokožku, v létě vyhledáváme spíš ovocné a svěží vůně. Je to balzám jak pro pokožku, tak i pro smysly. Podívejte se do fotogalerie, jaké novinky, ale i stálice si můžete za tak nízkou cenu koupit:

Největší novinkou na trhu jsou letos sprchové pěny, které nahrazují klasické gely. Pečují o pokožku stejně, ale oproti nim mají velkou výhodu. Můžete je používat místo pěny na holení, takže nemusíte mít zbytečně vanu obloženou milionem produktů. Jsou však trochu dražší, ale například u značky Balea je seženete do padesáti korun. Jak taková sprchová pěna vypadá, se můžete podívat v našem testovacím videu!

Video se připravuje ...
Vyzkoušeno před kamerou: Lesk, který se zbarví podle barvy vašich rtů • VIDEO: Adam Balažovič

 

Jakou další kosmetiku se vyplatí koupit? Recenze produktů najdete ZDE >>>

Autor: Lucie Houdková