Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Pečujte o své zdraví a dopřejte tělu detox

14. února 2019 | 00:00
Prezentace klienta |

Ještě jste se nestihli zbavit povánočních kil navíc a necítíte se tak nějak ve své kůži? Cítíte se unavení a bez nálady? Krátké zimní dny úplně vybízejí k tomu, abyste se schoulili doma v teple třeba u filmu nebo s knížkou. Zkuste ale překvapit sami sebe a pusťte se do očistné kůry pro celé tělo.

Začněte stravou

Je známo, že velkou část našeho zdraví a vzhledu mají na svědomí naše stravovací návyky. Vraťte se po svátcích do těch správných stravovacích kolejí. Snídaně je základ a měla by představovat 25 % z celkového denního energetického příjmu. Zkuste například ráno místo tučného croissantu, plného prázdných kalorií, jednoduché ovesné smoothie. Vyzkoušejte například mix banánu, manga, bílého jogurtu a pár lžic ovesných vloček. Uvidíte, že vás smoothie zasytí a budete se cítit lépe, než, když si cestou do kanceláře koupíte koblihu a kávu, které ještě v běhu zkonzumujete

Hýbejte se, jak to jen jde

I pohyb vyplavuje škodlivé látky z těla a podporuje dobré trávení. Vyměňte proto výtah za schody a zkuste ty dvě zastávky tramvají do práce dojít pěšky. Budete se cítit skvěle. Místo večerního rituálu u seriálu se uvolněte s jógou. Po cvičení si dopřejte relaxaci ve sprše a dotáhněte vaši očistu k dokonalosti s novými detoxikačními sprchovými gely od Dove.

Pečujte o své zdraví a dopřejte tělu detox
Autor: UNILEVER CR

Účinná detoxikace pokožky

Jíl je ideální ingrediencí pro důkladné vyčištění a rozzáření pokožky. Nový mycí gel s obsahem jílu od Dove vaši pokožku do hloubky vyčistí, a dopřeje jí tak potřebný detox.

Dove Purifying Detox

Jedná se o první sprchový gel, který kombinuje ¼ hydratačního krému a zelený jíl, který obsahuje vysoké množství minerálních látek. Na rozdíl od všem známých jílových masek na obličej má sprchový gel krémovou strukturu, která se snadno roztírá po celém těle. Oba sprchové gely také obsahují mikroskopické částečky, které odstraní každodenní nečistoty a toxiny z kůže a zanechají pokožku plnou života.

Pečujte o své zdraví a dopřejte tělu detox
Autor: UNILEVER CR

Dove Renewing Glow

I druhá varianta detoxikačního sprchového gelu s růžovým jílem obsahuje ¼ hydratačního krému. Díku tomu kůže není vysušená, naopak získá zpět její obvyklou jemnost. Nový Dove Renewing Glow vrací unavené pokožce zářivost a svěžest.

Vůně poskytující téměř aromaterapeutický zážitek

Oba typy krémového gelu s obsahem jílu nabízí intenzivní, ale jemnou vůni, která vás zbaví každodenního stresu a dopřeje vám čas jen pro relaxaci. Varianta se zeleným jílem přináší lehce svěží a čistou vůni s podtónem okurky. Druhý gel vás po kontaktu s vodou přenese do světa luxusní parfumérie a zahalí celé vaše tělo vůní sladkého parfému.

Doporučená maloobchodní cena: 89,90 Kč