Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

30 tipů na nejkrásnější vánoční manikúru: Takhle u stromečku zazáříte!

10. prosince 2022 | 06:00

Vánoce se kvapem blíží, a pokud chcete u vánočního stromečku zazářit, nezapomeňte své nehty sladit s vánoční atmosférou. Našly jsme pro vás nejkrásnější sváteční manikúru, kterou si zamilujete. Inspirujte se ve fotogalerii!

Je pravda, že u některých vzorů bude zapotřebí trocha zručnosti, ale s dávkou trpělivosti je určitě zvládnete. A pokud ne, jistě vám s vaší představou pomůže vaše manikérka. Vánočním nehtům s přehledem vévodí červená, zelená nebo zlatá barva, ale nemusíte se bát ani modré, bílé, khaki nebo vínové. Pokud nepatříte mezi zdatné umělkyně, vyzkoušet můžete různé samolepky s vánoční tematikou. Nezapomeňte, že o Vánocích se všechno třpytí. Dodejte proto lesk a třpyt i svým nehtům. Budete tak nepřehlédnutelná a takové nehty oživí každý jednoduchý outfit.

Jak si upravit gelové nehty doma? Podívejte se na video:

Video se připravuje ...
Jak si upravit gelové nehty doma • VIDEO: Videohub

Vánoční motivy na nehty: vločky, stromky i Santa Claus

Oblíbenou tematikou vánoční manikúry je klasicky Santa Claus a jeho sobí pomocníci. Dále pak nehty často zdobí sněhové vločky a různé sváteční dekorace, ale také motivy stromečků nebo dárků. Tento styl ale není zrovna pro každého. Pokud jste tedy milovnice minimalismu a přehnaně veselé motivy vám nic neříkají, zvolte jednobarevný lak, který ozdobíte například tenkou zlatou linkou nebo jedním kamínkem. Nic ale nezkazíte ani tím, když své nehty "oblečete" pouze do jedné barvy. 

Velký výběr pestrých laků na nehty najdete na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Autor: Aneta Valešová