Sobota 27. července 2024
Svátek slaví Věroslav, zítra Viktor
Polojasno 26°C

Objevte rituál Kleopatry a tajemství kozího mléka

28. listopadu 2018 | 00:00
Prezentace klienta |

Legendární očistný rituál Kleopatry byl založen na koupeli v kozím mléce. Tajemství tohoto rituálu není moderním nadšencům “zkrášlujících koupelí” zcela známé. Legenda praví, že po takovém ošetření vypadala pokožka egyptské královny zářivě rozjasněná a mimořádně jemná.

Je dobré vědět, že kozí mléko je blahodárně výživné a velmi zdravé. Obsahuje vzácné minerály a je nabité vitamíny. Přírodní tuky, obsažené v kozím mléce, velmi příznivě působí na pokožku a vlasy. Výrazně zlepšují zvlhčení pokožky a hebkost vlasů. Kozí mléko je výborným zdrojem proteinů, které jsou hodnotné pro pokožku.

Výrobky vyráběné na bázi kozího mléka jsou určené pro suchou pokožku, náchylnou k vráskám nebo citlivou pokožku. Příkladem je produktová řada kozí mléko Ziaja, založená na komplexu složek kozího mléka, který dodává pokožce výživné látky, které jsou nezbytné pro její správné fungování. Jsou to například kyselina kaprylová, glykoproteiny, vitamíny a vápník, hořčík, zinek a fosfor ve formě absorbovatelné pokožkou. Glykoproteiny dopravují esenciální mikroelementy do hlubších vrstev stratum corneum, zrohovatělé nejsvrchnější vrstvy pokožky. Současně aktivují kolagenová a elastinová vlákna a stimulují buněčný metabolizmus. V důsledku toho se pokožka obnovuje a zlepšuje svůj vzhled.

Po intenzivním dni, kdy se chcete cítit stále energicky a vypadat dobře, bez nedokonalostí na Vaší tváři, přichází čas na odpočinek. Vaše pokožka by měla být očištěna od všech nečistot, je třeba vylepšit její tón. Obě tyto věci můžete provést najednou pomocí produktu 2 v 1 mléko & tonik z řady kozí mléko.

Autor: Ziaja

Zaměřte se na aktivní péči o pleť, neváhejte se starat o pokožku během dne i noci a zaexperimentovat s odlišnou recepturou. Jakmile se slunce vynoří nad obzor, sáhněte po denním krému kozí mléko. Bohatá krémová emulze intenzivně a dlouhodobě zvlhčuje pokožku a zklidňuje podráždění. Lze ho použít tako jako základ pod Váš make-up. Nezapomeňte chránit citlivou pokožku kolem očí očním krémem kozí mléko, který dokonale vyhlazuje drobné vrásky a zlepšuje její pružnost.

Vaším každodenním rituálem se může stát noční krém kozí mléko. Olejová hustá receptura poskytuje pokožce nejvyšší úroveň regeneračních, výživných a vyhlazujících účinků. Vedle hlavních účinných látek je noční krém obohacený vitamínem mládí – vitamínem E, který je přírodním antioxidantem.

V řadě kozí mléko najdete také speciální produkt k péči o ruce. Při nepříznivých povětrnostních podmínkách, častým kontaktem se saponáty a zejména v zimě je nutností mít kozí mléko krém na ruce a nehty v každé kabelce. Tento bohatý krém Vás okouzlí už při nanášení pocitem okamžité úlevy od suché pokožky. Velmi rychle se vstřebává, okamžitě a účinně regeneruje suché ruce, posiluje nehty a zabraňuje jejich třepení a lámání.

Nakonec si dopřejte potěšení a oddejte se tělovým produktům kozí mléko. Ošetřete omytou pokožku tělovým máslem kozí mléko nebo tělovým mlékem a ponořte se do smyslné a jemné vůně. Potřebuje Vaše pokožka intenzivní výživu a vyhlazení? Řešením je tělové máslo kozí mléko. Má hutnou a bohatou konzistenci typu másla, obsahuje kyseliny omega 3 a omega 6, které pokožku chrání a vyživují. Pokud máte raději lehčí emulze, použijte tělové mléko, které se rychle vstřebává, ale stejně účinně vyhlazuje a změkčuje.

Užijte si všechny Ziaja produkty kozí mléko, můžete se cítit jako moderní Kleopatra!