Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Trendy podzimní laky do 100 korun: Který si vyberete?

28. srpna 2018 | 06:00

Léto se pomalu, ale jistě chýlí ke konci a neonové a pastelové barvy brzy nahradí ty tmavší, a to nejen v našem šatníku, ale také v naší kosmetické taštičce. Jaké barvy budou letos na podzim v kurzu a kde je pořídíte za hubičku?

Červená klasika

Sázkou na jistotu bude červená barva, která nikdy nevyjde z módy. Vybrat si můžete z nejrůznějších odstínů červené a záleží jen na vás, jestli zvolíte sytě červenou nebo dáte přednost odstínu vínové, takzvané burgundy. Oba odstíny budou vypadat skvěle, ale nezapomeňte se svými červenými nehty sladit také rtěnku. Použít můžete také matující top coat, který zmatní jakýkoliv lak na nehty.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Red on red nail art goals ❣️❣Pair It's Raining Men with Single Ladies for a unique take on a classic color 💅@deborahlippmann_korea

Příspěvek sdílený deborah lippmann (@deborahlippmann),Úno 22, 2018 v 7:10 PST

Modrá je dobrá

Pokud vás červená už nebaví, můžete své nehty "obléknout" do modré barvy, ale pozor – vyhýbejte se světlým odstínům. V kurzu bude kobaltově modrá až modročerná. Bát se nemusíte ani tmavších odstínů zelené, šedé nebo oranžové. Stejně jako v případě červené můžete použít matující lak na nehty. 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

NEW YORK FASHION WEEK || Self-Portrait (@mrselfportrait) for NYFW. Manicure keyed by Rita Remark (@ritaremark).

Příspěvek sdílený Plutino Group (@plutinogroup),Úno 14, 2018 v 10:31 PST

Nebojte se kamínků

Pokud jsou pro vás jednobarevné nehty nuda a chcete trochu experimentovat, můžete své nehty ozdobit kamínky. Jestli ale nepatříte zrovna mezi nejšikovnější a dalo by vám takové zdobení příliš práce, zkuste laky s třpytkami. Bát se nemusíte ani metalických odlesků.

 

Autor: Aneta Valešová