Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Branky, body, kokoti: Babiši, nelži! A levný nájem, když budeš přítulná

Video se připravuje ...
Branky, body, kokoti: Babiši, nelži!
VIDEO: BPŽ/Karel Dlabač
23. srpna 2018 | 11:00

Léto se chýlí ke konci, nejapnost některých výroků a činů bohužel nikoli. Tentokrát zaujal Andrej Babiš se svým tažením proti neziskovkám – stejně jako inzeráty nabízející bydlení za sex nebo rodiče posílající své dcery z Německa na obřízku. To si dejte! 

Myslíte si, že sex s někým, kdo vám pronajímá byt, patří jen do špatného porna? Bohužel! Vítejte na českém realitním trhu roku 2018, kdy se za slušné bydlení občas platí právě takhle.   

Nás tihle domácí dostali, a proto šup s nimi – vedle premiéra a rodičů posílajících dcery na obřízku – do pořadu Branky, body, kokoti! Nejsou ovšem jediní, kdo si zasloužil naši pozornost. Vítězem je tentokrát někdo jiný! Kdo dostal prasáka tohoto týdne?


Podpořte náš pořad v hlasování o Křišťálovou lupu. Do prvních tří kategorií bychom se asi vešli, ovšem nominace za Original Video by potěšila tuplem!

Nominovat můžete zde.

Mimochodem během dosavadních dvanácti ročníků se do užšího výběru osobností českého internetu dostalo 65 jmen - a z toho jen 8 byly ženy. Takže každý hlas na síti se hodí!

Věcí, které nás rozčilujou, je spousta, a článků na tohle téma jakbysmet. Něco tu ale chybí! Pořádný ženský hlas, který bez okolků a autocenzury řekne, co si doopravdy myslíme. A pořádně nahlas! Mluvíte o tom s kámoškami u vína? My to v pořadu Branky, body, kokoti řekneme tak, aby to slyšeli všichni!

Možná máte pocit, že ženy  ve vyspělých zemích v 21. století nemají za co bojovat. Je nám teplo, že jo, a hlavně že nás chlap nebije a do hospody koneckonců chodí všichni. Ale tohle si mohly říkat i naše předchůdkyně, a jen díky nim volíme a nemusíme chodit po ulici s guvernantkou! Nejde přitom jen o feminismus a o to, čím nás štvou muži, protože v našem pořadu Branky, body, kokoti to klidně osolíme i ženám, které nám míč nikdy nepřihrají. 

Ostatní díly pořadu Branky, body, kokoti najdete ZDE >>>

Autor: red
Video se připravuje ...