Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

5 outfitů za 48 hodin: Meghan začala plnit královské povinnosti

13. července 2018 | 06:00

Vévodkyně Meghan a princ Harry vyrazili společně na návštěvu do Irska. Za méně než 48 hodin Meghan oblékla 5 outfitů – od dokonalých černých šatů až po skvěle padnoucí kostýmek. Který outfit Meghan slušel nejvíc?

Meghan Markle se jako vévodkyně 10. července poprvé vydala do Irska, samozřejmě i se svým manželem princem Harrym. Den začal vojenskou oslavou v Buckinghamském paláci.

Meghan zvolila šaty, které stylem připomínaly její svatební, a to zejména odhalenými rameny a minimalismem. Šaty s dlouhým rukávem a rozšířenou sukní v námořnické barvě značky Dior doplnila o fascinátor a o lodičky v tělové barvě.

Meghan Markle
Autor: profimedia.cz

Při příletu do Irska měla Meghan sofistikované pouzdrové zelené šaty značky Givenchy, od které měla právě i svatební šaty. Sladila je s kabelkou v hnědé barvě a se semišovými lodičkami.

Na zahradní párty v Dublinu Meghan překvapivě zvolila černé šaty bez rukávů v áčkovém střihu od návrhářky Emilie Wickstead. Svůj look doladila černými lodičkami a psaníčkem.

Meghan na zahradní párty.
Autor: profimedia.cz

Následující den se konalo setkání s irským prezidentem. Meghan si vzala šedé šaty od návrháře Roland Mouret s volánovým detailem na sukni. K šatům měla kabelku Fendi a černé semišové lodičky.

Všechny outfity a návštěvu Irska si můžete prohlédnout v naší fotogalerii:

Po setkání s prezidentem se Meghan převlékla do kostýmku, který doplnila o uvolněnější kousek: bílé tričko. Vše vyladila černými lodičkami, koženým psaníčkem a páskem od Givenchy. Takto se s Harrym vydala na akci irské atletické asociace, tak se seznámili s jejich tradičními sporty.

Zvykem bývá, že na návštěvu ženy z královských rodin oblékají alespoň jedny šaty od místních návrhářů. V případě Meghan se tak nestalo, ale i tak jí to moc slušelo. A my se už nemůžeme dočkat, jaké outfity předvede na další návštěvě, tentokrát v Austrálii.

Meghan Markle a 5 outfitů.
Autor: profimedia.cz

Autor: Markéta Tošnarová