Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Vyzkoušeno před kamerou: Fungují bělicí pásky na zuby?

Video se připravuje ...
Vyzkoušeno před kamerou: Bělicí pásky na zuby
VIDEO: Adam Balažovič
14. května 2018 | 06:00

Tentokrát jsme vyzkoušely bělicí pásky na zuby My White Secret, čisticí tonikum od Weledy, nový BB krém pro nude look od L´Oréal a tělový krém Dermacol.

 Čisticí tonikum 2v1 Weleda, 329 Kč (100 ml)

Tonikum je určené pro normální až smíšenou pokožku. Pleť by mělo spolehlivě odlíčit od make-upu a zároveň ji tonizovat, takže nepotřebujete používat po čištění další produkt a můžete nanášet rovnou krém. Jde o mléčnou emulzi s citrusovou vůní, která je na pleti vážně osvěžující. Nic mě nikde nepálilo, neštípalo, pleť nebyla napnutá  ideální odličovací přípravek pro moji smíšenou pleť. 

Čisticí tonikum 2v1 Weleda, 329 Kč (100 ml)
Autor: archiv firem

BB krém Bonjour Nudista, L´Oréal Paris, 299 Kč

Nový BB krém najdete ve dvou odstínech  medium a light. Nečekejte ale žádné velké krytí. To ani BB krémy neslibují, ale některé z nich kromě sjednocení dokážou zamaskovat malé pupínky. Tenhle to ale nedokáže, dodá pleti jen "hezkou" barvu. Nicméně je to přesně to, co slibuje na obalu  nude look!

BB krém Bonjour Nudista, L´Oréal Paris, 299 Kč
Autor: archiv firem

 

Regenerační tělový krém Karité, Dermacol, 149 Kč (300 ml)

V sortimentu značky Dermacol naleznete nově i péči o pokožku těla. Nový tělový krém je určený pro suchou až velmi suchou pokožku. Neměl by zanechávat mastný film, ale přece jen pokožka zůstala mastnější. Na druhou stranu, jde o výživnou péči s bambuckým máslem, takže lze to čekat. Jinak se ale rozmazával skvěle, trochu jako tělové mléko, a nádherně voněl!

Regenerační tělový krém Karité, Dermacol, 149 Kč (300 ml)
Autor: archiv firem


Bělicí pásky na zuby My White Secret, 799 Kč (14 ks)

Pásky jsou bez peroxidu, takže by neměly poškozovat sklovinu ani zanechávat zuby citlivé. Prodávají se v několik variantách podle toho, jak dlouho je chcete používat v kuse. V sáčku najdete vždy dva proužky, podle obrázku poznáte, který je na horní a dolní zuby, přilepíte je a můžete patnáct až třicet minut odpočívat.

Zuby byste si předtím měli vyčistit a osušit kapesníčkem, aby pásky co nejlépe přilnuly. Nechala jsem je působit jen patnáct minut, a i tak byl viditelný rozdíl. Jen mi trochu vadilo, že během působení mi zuby jakoby trnuly, po sundání pásků to ale vymizelo! Kdyby se tedy pásky používaly v řadě 14 dní, myslím si, že výsledek by mohl být více než dobrý! Otázkou by pak bylo, jak dlouho zuby vydrží bělejší. 

Bělicí pásky na zuby My White Secret, 799 Kč (14 ks)
Autor: archiv firem

Autor: Lucie Houdková