Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Video: Jak se líčí modelka Kendall Jenner? Odkoukejte její triky!

Video se připravuje ...
Modelka Kendall Jenner natočila video o tom, jak se líčí
VIDEO: Vogue
18. listopadu 2017 | 06:00

Modelka Kendall Jenner (22) ukazuje ve videu, jak se každý den ráno líčí. Jaké jsou její triky, které odkoukala z natáčení a přehlídek, a bez čeho se v líčení neobejde?

Modelingovou kariéru začala ve čtrnácti a slávu, hlavně v Americe, získala díky reality show Keeping Up With Kardashians – to je život rodiny Kardashianů v přímém přenosu. Procházela se po molech pro nejvěhlasnější značky, jako jsou Chanel, Fendi, Calvin Klein nebo Marc Jacobs, stala se tváří kosmetiky Estée Lauder a je nejlepší kamarádkou s Carou Delevingne (25). Kendall je stejně jako Cara nebo Bella (21) a Gigi (22) Hadid jednou z IT Girl, tedy tou, která udává trendy.

Pro časopis Vogue  natočila Kendall (22) video, jak vypadá její každodenní make-up rutina. Je jednodušší, než byste možná očekávala. V civilu razí spíše přirozenost. Méně je někdy více, navíc když máte obličej jako Kendall...

Make-up nevynechá žádný den a jako správná tvář Estée Lauder používá make-up od této značky. Až potom nanáší korektor na nedokonalosti. Pak si dá záležet na úpravě obočí, které má od přírody husté a výrazné. I tak si ho ale trochu dobarvuje tužkou.

Oblíbený kosmetický pomocník? Bronzer pro dokonale rozzářenou pleť jako políbenou sluncem. Ten pak použije i jako oční stíny. Jde pravděpodobně o oblíbený trend, protože přesně takhle se líčí i Ashley Graham (30).

Na denní nošení používá světlou rtěnku, kterou jemně prsty vklepává do rtů, aby vypadaly maximálně přirozeně. Miluje lesk na rty, který nanese před rtěnkou. Méně je někdy více a lesk na rty krásně podtrhuje její mladistvý vzhled. V líčení je Kendall prostě minimalistkou a na rozdíl od svých sester Kim a Kylie vynechává konturování obličeje.

Co se týče vlasů, jejich úpravu neukázala, ale nechala si je sepnuté do nízkého culíku s pěšinkou uprostřed. Není takový chameleon jako její sestry. Největší změnou bylo to, že si delší vlasy ostříhala na mikádo. S barvou raději neexperimentuje, její tmavá čokoládově hnědá je jejím poznávacím znamením!

 

 

 

 

Autor: Lucie Houdková