Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Letní look s trend IT UP! Který si vyberete vy?

Video se připravuje ...
VIDEO: Petr Soukup
14. června 2017 | 10:00
Prezentace klienta |

Letní líčení by mělo hrát všemi barvami. Kdy jindy se odvázat než právě v létě? Pokud ale nejste fanynka výrazných barev, vsaďte na nesmrtelný nude look. Přestože je velice jemné a čisté, dokáže nádherně podtrhnout vaši ženskou krásu a dovést ji k dokonalosti.

1.  Pro mladistvý vzhled

Nahé líčení je nestárnoucím evergreenem a sedne nejen opáleným blondýnkám. K vytvoření zářivého, mladistvého vzhledu vám postačí jen několik okamžiků. Základem je dokonale sjednocená pleť, zvýrazněné obočí a řasy. Chystáte se na večírek? Na oční víčka naneste hnědé oční stíny, rty přetřete leskem v tělové barvě a líčka zvýrazněte bronzerem!

Autor: Gi Studio

 
2. Jako z dovolené

Pokud hledáte výrobek, který vaší tváři dodá lehký sluneční dotek, nebo ji šikovně zeštíhlí, určitě sáhněte po bronzeru. Stačí pár tahů štětcem a vy budete vypadat, jako byste se právě vrátila z dovolené. Pomocí tohoto kosmetického pomocníka vytvoříte zdravou barvu i na sluncem nedotčené pokožce. Už jen z toho důvodu by bronzer určitě neměl chybět v žádné kosmetické taštičce!

Autor: Gi Studio
 

3. Barevné oční linky

Neumíte si představit ani jeden den bez očních linek? Pak si v nové kolekci od značky trend IT UP přijdete na své. Ta nabízí tužky hned v několika barevných odstínech – od klasické černé barvy až po světle modrou. A kdy jindy, než v létě, vyzkoušet zářivé barevné líčení?

Autor: Gi Studio

 
4. Dokonalá po celý den

Sexy rudé rty sluší každé ženě. Na vymezení linie vašich rtů použijte konturovací tužku dané barvy - ta zabrání tomu, aby se rtěnka zbytečně rozpíjela. Pokud chcete prodloužit trvanlivost rtěnky, vždy použijte podkladovou bázi na rty trend IT UP. Tak vaše oblíbená rtěnka vydrží přes celý den bez větších úprav

Autor: Gi Studio

 
5. Upravené ruce

trend IT UP nabízí spoustu laků na nehty za skvělé ceny. Vybírat můžete hned z několika efektů i barev. Záleží jen na vás a vaší náladě! Jaký lak zvolíte dnes? Metalický, matný, neonový nebo jednoduchý v neutrální barvě s gelovým efektem? Nezapomínejte, že upravené ruce mohou dokonale podtrhnout váš celkový vzhled.