Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Blogerka si rok neholila nohy! Proč to udělala a co na to její přítel?

19. dubna 2017 | 06:00

Morgan Mikenas se rozhodla jít proti proudu. Přestala si holit nejen podpaží, ale i nohy. Už více než rok tak nic neutrácí za žiletky a další propriety na holení. Přestože ji její tělo živí – pracuje totiž jako fitness blogerka a natáčí videa, v nichž ostatním radí, jak sportovat. 

Fitness blogerka Morgan pravděpodobně ušetří nejen spoustu peněz za holítka, ale zároveň má o dost více času než mnohé z nás. Jelikož se rozhodla bojovat za přirozenou krásu ženského těla, neholí se, a navíc používá jen co nejméně kosmetiky

Podívejte se na video o tom, proč to udělala a jak to dopadlo, a také do naší GALERIE

Video se připravuje ...
Fitness blogerka si rok neholí nohy! A nehodlá s tím přestat • VIDEO: Youtube/BPŽ

"Nejde mi o to, aby se takhle chovali všichni lidé," říká mimo jiné ve videu, které už na YouTube vidělo několik set tisíc lidí. Tvrdí, že chce ostatní inspirovat k tomu, aby se chovali tak, jak jim je to nejpohodlnější. Tvrdí, že ocenila zejména množství času, které díky tomu, že se přestala zbavovat chloupků, získala.

Šikanovali ji kvůli chlupům!

Co ji k tomu vedlo? Paradoxně dávný zážitek ze školy, když jí bylo nějakých jedenáct dvanáct a spolužáci ji šikanovali právě kvůli chlupatým nohám. Teď se rozhodla přijmout je jako přirozené místo toho, aby dělala to, co společnost očekává. 

Tvrdí, že její přítel Connor ji i nadále považuje za krásnou a že ji v jejím rozhodnutí podpořil. Podle ní se lidé s chloupky na těle nemají za co stydět, zvláště pokud se s nimi cítí dobře. 

 

Autor: red