Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Máte ráda kosmetiku? Zajděte o víkendu na pražský veletrh!

20. dubna 2017 | 15:37

Pokud nemáte ještě žádné plány na víkend, nezoufejte! Na pražském Výstavišti Holešovice probíhá od pátku do neděle největší kosmetický veletrh. Můžete si prohlédnout nejrůznější kosmetické novinky, zjistit vše o aktuálních trendech v omlazování, modelaci postavy, relaxaci nebo si osvojit zdravý životní styl.

Mezinárodní veletrh INTERBEAUTY PRAGUE je bezesporu nejvýznamnějším odborným kosmetickým veletrhem v České republice. Převládají zde kosmetika, manikúra a pedikúra, péče o vlasy, vybavení salonů a nejrůznější přístroje pro pleť a tělo.

Co vás čeká

Na veletrhu si mimo jiné můžete nechat ve Stanu proti melanomu vyšetřit mateřská znaménka dermatoskopem, můžete podstoupit trichologické vyšetření vlasovou kamerou, navštívit zdarma poradnu plastické i estetické chirurgie, nechat se nalíčit a poslechnout si zajímavé přednášky z oblasti zdraví i kosmetiky. Na své si přijdou i muži, pro které je také připravený bohatý program. Mimo jiné mohou navštívit známé pánské holičství Gentleman Brothers a se zbrusu novým sestřihem se pak trochu odreagovat při masáži.

Zároveň můžete být svědky mezinárodních soutěží těch největších profesionálů v oblasti malování na tělo, make-upu a v nehtovém designu.

Jarní kosmetický veletrh se koná 21. – 22. 4. 2017 na pražském Výstavišti Holešovice. Denně je otevřeno od 9.00 do 18.00. Za plnou vstupenku zaplatíte 150 korun.

Tváří letošního kosmetického veletrhu se stala Renata Langmannová:

Video se připravuje ...
Renata Langmannová se i letos stala Tváří kosmetického veletrhu Interbeauty Prague na rok 2017 • VIDEO: youtube.com_Make-Up Institute Prague/BPŽ

Autor: red