Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Mladší o pár let: Víme, které procedury i krémy opravdu fungují!

  • 15. dubna 2017 | 06:00

    „To není možné, na svůj věk vůbec nevypadáte.“ Chcete slyšet tuhle větu co nejčastěji? Pak vyzkoušejte náš omlazující plán. Na trhu je nekonečné množství kosmetických výrobků, estetických zákroků i omlazujících kúr, které slibují zázraky na počkání. Našly jsme pro vás ty, které opravdu fungují. Zkuste některý z těchto triků a vaše pleť bude zdravější, mladší a zářivější než dřív.

  • Zkuste přírodní vyhlazení vrásek

    Essenté, 868 Kč
    Autor: archiv firem
    V kosmetice se čím dál častěji užívají peptidy, které by časem mohly nahradit botulotoxin, neboli botox. Jsou totiž šetrnější, levnější, nejsou jedovaté a na vrásky mají okamžitý efekt. Některé studie tvrdí, že krémy s obsahem správných peptidů (obzvlášť účinné jsou typu acetyl octapeptide-3) za měsíc užívání sníží tvorbu vrásek až o šedesát procent. Na zázraky nevěříme, ale je pravda, že pleť výrazně vyhlazují. Stimulují totiž tvorbu kolagenu a elastinu, tedy látek, které se starají o pružnou vypnutou pleť. Skvělé jsou dvě novinky od Essenté: krém proti vráskám Express (868 Kč) fungující na oblasti očí a na čelo a aktivní liftingový krém Essenté (634 Kč) na ochablou pokožku a povadlé kontury.
  • Zvyšte svůj level hydratace



    Pokud dostáváte do těla dostatek vody, okamžitě se to projeví i na zdraví a stavu kůže. Správně hydratovaná pleť je šťavnatá, vypnutá a mladistvá. A tak jako pomáhá pití vody, pomáhá i používání výrobků s kyselinou hyaluronovou. Ta na sebe totiž dokáže navázat vodu, která se průběžně uvolňuje a vstřebává do pokožky. Pleť se díky ní příjemně vyplní, působí svěže a hebce. Naše tělo si tuto kyselinu umí vyrobit samo, problém je, že s přibývajícím věkem ji vyrábí čím dál méně. Je to jeden z hlavních důvodů stárnutí. Za vyzkoušení stojí řada pleťové kosmetiky Hyaluron Therapy od Dermacolu.
    Dermacol, od 299 Kč
    Autor: archiv firem

     
  • Nezapomeňte brousit



    Vichy Detoxikační pleťový peeling Purete Thermale, 355 Kč, koupíte na www.krasa.cz
    Autor: archiv firem
    Ani ty nejlepší produkty nemůžou fungovat, pokud se jejich látky nedostanou tam, kam mají. Za to často může ochranný štít z odumřelých buněk, který kůži dusí, a tak nepustí výživné látky tam, kde můžou pomáhat. To je důvod, proč kosmetičky doporučují jednou týdně provádět peeling. Je to jednoduché. Peelingový gel nebo krém vmasírujte do pokožky obličeje. Pohyby by měly být krouživé, ne moc rychlé – a zbytečně netlačte, ať si kůži nepodráždíte. Vyhněte se oblasti kolem očí a nakonec přípravek spláchněte vlažnou vodou.
  • Hýčkejte své oči



    Remescar, 799 Kč
    Autor: archiv firem
    Unavené oči můžou opticky přidat i deset let navíc. Proto se ujistěte, že těm svým dopřáváte jen ty nejlepší produkty. Běžnou součástí kosmetické výbavy by měl být kvalitní oční krém, který do pokožky jemně vklepávejte. Unikátní na našem trhu je Remescar: Váčky a kruhy pod očima. Krém má unikátní kombinaci jílových minerálů a bi-peptid komplexu. Stačí nanést množství o velikosti zrnka rýže a do minuty vám splasknou otoky, zmenší se vrásky a kůže se vypne. Efekt je okamžitý a podobný jako u botoxu.
  • Odlehčete líčení



    Lavera, 375 Kč
    Autor: archiv firem
    I když máte pocit, že přibývající vrásky a povadlý obličej se nejlépe zamaskují pořádnou vrstvou make-upu, funguje to naprosto obráceně. Čím hutnější make-up, tím víc se usazuje ve vráskách a zdůrazňuje nedokonalosti. S přibývajícím věkem jsou lepší hydratační tónovací krémy, BB nebo CC krémy, které sjednotí barvu pleti a zároveň ji vyživí a opečují. Za vyzkoušení stojí přírodní bio CC krém Anti-aging 8v1 Lavera (375 Kč).
  • Radiofrekvenční omlazení



    Kylie Minogue prozradila, že botox, který udržuje její pleť jemnou a bez vrásek, kombinuje s radiofrekvenčním omlazením. To posílá radiové vlny pomocí přístroje do kůže. Vlny zahřívají podkoží, které stimuluje tvorbu kolagenu. Efekt je viditelný zhruba za tři měsíce, po té době zjistíte, že máte kůži tak nějak přirozeně mladší. Jedno ošetření stojí kolem dvou tisíc a je dobré ho jednou za čtvrt roku zopakovat.
    Kylie Minogue
    Autor: Facebook.com

  • Vyzkoušejte mezoterapii

    S omlazením a hydratací kůže tváře, brady, krku, dekoltu a rukou si poradí aplikace kyseliny hyaluronové metodou takzvané mezoterapie. Během tohoto zákroku se pomocí injekce aplikuje látka do střední vrstvy kůže, kde dojde k nastartování regenerace a hydratace kůže. To zpomaluje stárnutí a omezuje jeho nejvýraznější projevy, jako jsou ochablá kůže a hluboké vrásky. Jeden zákrok stojí kolem čtyř tisíc korun a doporučuje se absolvovat tři sezení.

    Jak se správně odličovat a pečovat o pleť, abychom zpomalily její stárnutí:

    Video se připravuje ...
    Jak zpomalit stárnutí pleti? Klíčem jsou důslednost a pravidelnost • VIDEO: Adam Balažovič

Autor: MAJ
Diskuse ke článku
.