Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Očkovat, či neočkovat?

3. dubna 2017 | 00:00
Prezentace klienta |

Záškrt, tetanus, příušnice – snad žádné téma nevyvolává mezi rodiči tak vášnivé diskuse jako očkování dětí proti těmto a jiným nemocem. Zatímco část rodičů jej odmítá kvůli alergickým reakcím, nežádoucím účinkům či snižování imunity, lékaři tvrdí, že pozitiva očkování převažují. Řešení nabízí Vakcinal® – přírodní sirup ke každé vakcíně. Vakcíny podporuje, organismus zklidňuje a navíc dětem chutná!

Autor: www.vakcinal.cz

Očkovat má smysl i ve 21. století

Účelem očkování je chránit před nebezpečnými nákazami nejen jednotlivce, ale vzhledem k rychlému šíření nemocí i celý lidský kolektiv. A přestože se dnes v Česku onemocnění uvedená výše objevují podstatně méně, nebezpečí s nimi spojená jsou tak vysoká, že za riskování nestojí. Podle odborníků by po zrušení očkování výrazně vzrostl např. výskyt spalniček, příušnic, dávivého kašle a dalších chorob. Vakcinace proti klíšťové encefalitidě je sice nepovinná, ale čeští lékaři ji vřele doporučují jak u dospělých, tak i malých dětí. A podobné stanovisko experti zaujímají i vůči očkování proti pneumokokům či žloutence typu A.

Autor: www.vakcinal.cz

 
Jablko sváru, které rozděluje rodiče i veřejnost

Faktem zůstává, že např. očkování proti hepatitidě typu B, které české děti podstupují v útlém věku, se jinde v Evropě aplikuje až mezi desátým a patnáctým rokem. Možnost oddálení tohoto a několika dalších vakcinací podporují nejen rodiče, ale také mnozí lékaři. Očkování je pro dítě téměř vždy nepříjemným zážitkem. Krom psychické zátěže mohou situaci komplikovat alergické projevy, jako jsou vyrážky, kopřivka či dušnost. I navzdory těmto obtížím zůstávají hrozby v podobě tuberkulózy či tetanu nesrovnatelně závažnější. Možným komplikacím lze navíc účinně předcházet pečlivým naplánováním očkování nebo s pomocí moderních doplňků stravy.

Autor: www.vakcinal.cz


Ulehčete svému dítěti očkování spolu s Vakcinalem®

Vakcinal je přírodní sirup speciálně vyvinutý pro zmírnění případných nežádoucích účinků způsobených očkováním. Přítomný arabinogalaktan zklidňuje organismus a zároveň podporuje účinek vakcíny. Výtažek z kurkumy podporuje trávení a zamezuje tvorbě zánětů. Celkově Vakcinal® napomáhá zdravé funkci nervového i imunitního systému a chrání před stresem. Díky silnému složení přírodních látek a mandarinkové příchuti sirupu tak Vakcinal dětem jakékoliv očkování výrazně usnadňuje. Sirup se užívá 3 dny před očkováním a 3 dny po něm, a to 1 odměrka o objemu 5 ml večer před jídlem.

Autor: www.vakcinal.cz

Je vaše dítě na očkování připraveno? Využijte omezenou akci.

Nežádoucí projevy očkování se obecně vyskytují poměrně zřídka. Nejčastěji k nim dochází v případech, kdy je dítě ve špatné fyzické kondici, např. vlivem kašle, horečky, nachlazení, zvýšené teploty, únavy a jiných neduhů. Svou roli má i psychické rozpoložení dítěte. Podle lékařů by měli rodiče vždy zohlednit momentální zdravotní stav dítěte a v některých případech termín očkování raději posunout. Vakcinal® bude v lékárnách od 1.5. za cenu 599 Kč. Dnes ho však můžete získat na stránkách výrobce za téměř poloviční cenu (pouze do vyprodání šarže klinické studie). Nepropásněte zaváděcí akci a buďte na všechna očkování připraveni. Vakcinal ® vydrží 2 roky.

Více na www.vakcinal.cz.


Video se připravuje ...