Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Zázrak z přírody - Aloe Vera a její blahodárné účinky!

6. března 2017 | 00:00
Prezentace klienta |

Cítíte se ospalí, bez energie a trpíte neustálou zimou? Proměnlivé počasí může způsobit častá onemocnění v podobě chřipky, rýmy či horečky. Imunitní systém bychom v tomto období měli hýčkat a poskytnout mu vše, co potřebuje. Jak posílit organizmus?

Aloe vera je lékař v květináči!

Ne nadarmo se přezdívá této všestranné bylině rostlina nesmrtelnosti. A malá pichlavá aloe si svůj název zasloužila právem. Skrývá se v ní přes 200 bioaktivních složek – od vitamínu A až po zinek. Ačkoli má léčivé schopnosti, je na rozdíl od klasické chemické léčby bez vedlejších účinků. Aloe vera vás tedy může hýčkat jak vnitřně, tak i zvnějšku.

A v čem je Aloe tak výjimečná?

• Potlačuje záněty
• Léčí rány
• Posiluje imunitu
• Zbavuje tělo odpadních látek – báječně se hodí k detoxikaci organismu

Aloe Vera na mušce!

Nejčistší podobu aloe najdete v LR Drinking Gelech. Tyto koncentráty jsou vyrobeny z 89 % - 98,2 % čistého aloe vera gelu. Aloe vera typu Barbadensis Miller, ze které se tyto gely vyrábějí, patří mezi rostliny, u kterých jsou účinky prokazatelně vyšší. Během pěstování se nepoužívají umělá hnojiva ani pesticidy. Z každé rostliny se navíc sklízí ručně pouze šest listů 3x za rok. V Německu se potom čistý gel zpracovává dle certifikované receptury a mísí se například s květovým medem nebo s extrakty z nejrůznějších bylin.

Jak poznat ten správný výrobek z Aloe?

Mějte na paměti, že nejúčinnější odrůda aloe je Barbadensis MillerLR garantuje pouze zpracování čistého gelu z rostliny, nikoli zpracování rostliny i se slupkou, která obsahuje aloin se silně projímavými účinky. Gely a výrobky testují věhlasné organizace SGS Institut Fresenius a Iasc. Nakupujte LR Aloe Vera gely pouze od certifikovaných LR poradců, jedině originální produkty LR jsou skladovány ve specializovaných prostorech a vždy jsou zákazníkovi prodávány jen ty nejčerstvější. Skladování v otevřených prostorech na přímém slunci může produkty znehodnotit a ovlivnit jejich účinkyPo otevření skladujte v lednici a ideálně spotřebujte do jednoho měsíce po otevření.

Autor: LR beauty

Investujte do prevence!

LR Health & Beauty vychází z faktu, že investice do prevence je jedním z pilířů zdravějšího a spokojenějšího života. Široký sortiment doplňků stravy klade důraz na nejvyšší jakost zajištěnou mezinárodními atestacemi a certifikací. Vlajkovou loď této německé společnosti tvoří již po několik let produkty z aloe vera.

Doporučujeme spolehlivě nejlepší výrobky Aloe Vera ZDE!